Koska seuraavaan kokeeseen on nyt ilmoittauduttu, niin on ilmeisesti aika tehdä hiukan treenisuunnitelmia sen mukaisiksi. Tällä viikolla on tarkoitus piiitkästä aikaa treenata sitä kuminauhan venyttämistä, eli palkkaamattomuutta. Pieni nakutus oli takaraivossa, että onkohan tämä kuitenkaan viisasta, kun melko monet liikkeet tökkivät? Tämän aamun treeni toi tässä asiassa uskoa takaisin, sillä kyllä Martti näköjään jaksaa tehdä aivan kehupalkallakin. Ja miksi ei tehtäisi näin? Pakkohan se on joskus edistyä ja treenata myös sitä oikeasti kokeenomaista treeniä (okei, ei liikkeenohjaajaa mukana mutta...).

Aamulenkin jälkeen aloitettiin siis repimisleikillä patukan kanssa ja Martti syttyi tästä taas tosi hienosti! Melkein joka päivä se jaksaa yllättää minut tuon leikkimotivaation kasvaessa ja puruotteen parantuessa. Samalla tehtiin ihan minimaalisia seuraamisia, joista siis palkaksi leikittiin.

Tästä sitten metallinoutoon, jonka luovutuspaikka oli aavistuksen vinossa. Aikalailla kuumumista havaittavissa tässä... Martti kerkisi kuitenkin rauhoittua hyvin kun laitoin tunnarikapulat paikalleen. Tunnarissa se kävi ensin haistelemassa reunasta alkaen omaan saakka, sitten  poistui taaksepäin haistelemaan maata hiukan epävarman oloisena, palasi takaisin, sotki kahden kapulan järjestyksen, poimi oman ja palautti sen varmasti. *helpotuksen huokaus* Tässäkin on siis toivoa jäljellä.

Lopuksi vielä kaket, joissa istumisesta seisomaannoustessa hiukan siirtymistä eteenpäin, muuten mainiot. Tästä palkaksi "seurautin" kehuen namikipolle (tavallaan piilossa) jossa olikin herkkukieltä naposteltavaksi. Samaa teemaa jatketaan huomenna!