Monet reenit yhteen putkeen:

Perjantai-iltana hain koirat hoidosta ja suunnattiin hallille reenailemaan. Rasan aksaryhmässä oli teemana erilaiset pujotteluhommelit. Otettiin ihan yksikseen pujottelua ja sitten hypyiltä eri kulmista kepeille tuloja. Oli tosi hauskaa ja välillä meni aikas hyvin ja välillä aikas huonosti :D Rasaa kannattaa kuitenkin mahdollisuuksien mukaan viedä niin että joku muu palkkaa keppien jälkeen jolloin minä voisin jäädä koko ajan pikkuhiljaa kauemmas. Näinhän olin sen itsekin järkeillyt. Hauskat treenit ja kerrankin saatiin pujotella!

Martti teki perjantain PK-tottisvuorolla ensin leikkiä, sitten ryömimistä (namitin hulluna!), seuraamista (tosi hyvä ja innokas!), hyppynoutoa (hyvä), jääviä (näitä en muista), tunnaria (pientä räpellystä mutta taisi tulla ykkösellä oma) ja luoksetuloa. Martilla oli kova draivi päällä ja oli tosi hauskaa :)

Lauantaina reenailtiin ihanaisella tukisukkisjengillä! Martti aloitti seuraamisella. Tehtiin pitkä palkaton seuraaminen jossa joistain virheistä huomauttelin. Merkit ovat nyt ihan kohtuullisen hyviä, mutta ruudun oikea paikka hieman hukassa. Tähän nyt selkeästi enemmän purkkireeniä mukaan ettei sekoita. Lauralta hyvä huomio että merkki-ruutuun-merkki leikki sekoittaa ehken nyt vielä enemmän ruudunpaikkaa. Tätä ei jätetä pois mutta helpotetaan niin jospas se siitä. Ohjattu oli muistaakseni molempiin suuntiin aika jees, otettiin oikea ensin. Tunnarissa oma vasta toisella yrittämällä mutta asenteessa ei valittamista. Loppuun luoksetulo kokonaisena isolla loppupalkalla ja tämäkin ihan ok mallilla, pikkuisen taas seisominen venyi.

Sunnuntaina samalla mahtiporukalla Pieksämäen hallilla. Pakkasta oli riittämiin joten tehtiin oli aika helppo valita että teemana on viivästetty palkkaus ja tein aika pitkälti tumput kädessä. Ihan hyvä että olosuhteet tähän pakottivat - ei ollut ollenkaan huono asia. Aloitettiin erilaisilla seuraamisen aloituksilla ja tehtiin monenmonta kehään tuloa tarkastuksilla ja ilman. Martti reipastui tosi paljon vaikka ekalla sillä oli sellanen "tiedän kyllä mitä nyt tapahtuu"-ilme ja ei siis mikään hurja into päällä. Palkkailin myös narupalloilla - hassua! :) Ohjatussa tehtiin nyt vasen ensin ja eihän se meinannut kuunnella yhtään vaan meni ruutuun! Pysäytin ja koitin ohjata mutta meni vähän sekoiluksi. Saatiin kuitenkin ihan hyvä nouto ja Martille kuunteluvaihde päälle :) Oikea olikin sitten ihan pala kakkua. Tunnarissa taas oma vasta toisella - joten se päätettiin ottaa vielä uudestaan myöhemmin. Salama oikein jees - taisin palkata istumisen tai kehuin ainakin. Sitten taas tunnari jossa nyt ekalla oma. Kaukoissa tytöt tekivät häiriöitä hieman kauempana mikä meinasi olla pikkuMartista hieman hämmentävää. Hyvin malttoi kuitenkin minuakin kuunnella ja saatiin kaikki aloitukset oikein ja ihan hyvä sarjakin! Jesh! Loppuun ruutua. Ihan jees meni, tuolla selkeästi on paikka paremmin hallussa. Loppuun vielä ruutu palkkapurkille - voi iloa ja riemua! :)

Iso KIITOS taas Laura & Päivikki! Voi että voi ihminen olla onnellinen kun on noin mahtavat ystävät! :)