Martin kanssa lähdettiin pitkästä aikaa kahdestaan viikonloppureissulle. Perjantaina ajettiin Joensuuhun ja käytiin lenkillä Lauran, Taimin, Taran ja Arvin kanssa. Hienosti tuli poppoo juttuun keskenään ja Martti ihastui yllättäen Arviin kovin :)

Lauantai aloitettiin heti aamusta tokotreeneillä porkkisten ja pystykorvaisten yhteistreeneissä. Mukana olivat siis Laura, Heljä ja Riikka koirineen. Aloitettiin paikkamakuulla joka oli kyllä tosi super hyvä. Ei reagoinut muiden käskyihin mutta mun käskyihin sitten nopeasti. Itse paikkamakuu oikein rauhallinen mutta valpas.
Yksilöliikkeissä otin sitten ruutua, jossa ihan ok merkkejä, mutta olisi voinut olla vieläkin innokkaampi. Ensimmäisellä ruutuunlähetyksellä meinasi mennä ihan minne saattuu vaikka alkuasetelmissa haki ruudun katseellaan tosi hyvin. Pyysin sitten takaisin merkille, näytin oikein selkeän vartaloavun ja ruutu löytyi (ja sieltä palkka). Ruutuun meni tosi hienosti ja jäi sinne kärsimättömänä odottamaan lisää namia. Otin vielä erikseen ruudussa pysymistä ja sieltä luoksetuloa. Koska luoksetulot ovat nyt olleet niin epävarmoja, vapautin heti alkumatkan hyvästä vauhdista ja palkkasin namisukalla.
Ohjatussa ensin merkkiä palkalla ja vasemman nouto, joka meni hienosti. En enää muista miten palkkasin mutta mustaakseni vapautin nopeasta kapulan ottamisesta ja laukan alkamisesta. Hyppynouto tehtiin käskytettynä ja Lauran metallilla. Hyppy hyvä, nopea kapulan nosto, hyvä hyppy takaisin mutta aavistuksen väljä palautus mutta ei kuunnellut liikkeenohjaajaa (hyvä, hyvä!). Tunnari liikkurin kanssa jarrunameilla. Pikkuisen hätäisesti naksautin ensimmäisestä oman haistelusta ja palkkasin sen. Ilmeisesti oli kuitenkin sitä haistellut ihan oikeasti kun toisella lähetyksellä meni toiselle puolelle, haisteli muutamaa kapulaa, muisti missä oma on, inostui mutta malttoi paikallistaa oman kapulan ja hieno palautus.
Loppuun vielä hiukan seuraamista henkilöryhmässä joka aivan hirveää!!! Vasemmalle kääntyy hyvin mutta oikealle jätättää :(( Otin hihnassa, yritin kehua oikeasta ja pienestäkin oikealle pyrkimuksestä vapautin ja palkkasin isosti. Huuh..... tämä nyt tosiaan työn alle....
Lopuksi lähdettiin vielä seitsämän koiran ja neljän ihmisen voimin ihanalle metsälenkille. Kiitos kaikille, oli ihan mahtavaa!

Hienon viikonlopun kruunasi vielä vierailu Päivikin ja Mikan luona Kerimäellä. Maailmaa tuli parannettua, koirat saivat touhata ja Tanhua on aina niin ihana nähdä, se on kyllä niin hieno koira. Sunnuntaina vielä PK & peko koetoimitsijakurssi. Kiitos Päivikki ja Mika vieraanvaraisuudesta! Olipas ihanan rentouttava viikonloppu! :)