Lauantai:

Aloitettiin sillä meidän murheenkryynillä, eli seuraamisella.  Tiina korjasi paljon vasemmalle käännöksiä ja jonkin verran myös oikealle. Edelleenkin kaivattiin lisää voimaa ja oikeaa tekniikkaa takapään käyttöön. Saatiin hyviä vinkkejä, miten parantaa tätä pienillä askelilla, mikä oli siinä mielessä hyvä, että Martti jaksaa niitä tehdä hyvin. Käännösten suhteen tuli sellainen valaistuminen, että miun kääntymistekniikka on sittenkin ollut väärä. Täytyy tavallaan antaa ensin merkki oikealla jalalla ennen kuin kääntää sen vasemman kokonaan, että Martti pysyy mukana. Auttoi kovasti! Näitä tosin päästiin treenaamaan kunnolla oikeastaan omia aikojamme, kun Martin vire itse siinä treenitilanteessa oli olematon.

Toisena liikkeenä oli se vauhditon luoksetulon loppu. Tätä treenattiin niin, että mie lähdin juoksemaan pois ennen kuin Martti ehti siirtää raville. Tätä jatketaan ehdottomasti, sillä näytti toimivan vallan mainiosti. Lopuksi otettiin vielä muuten ihan normaali VOI luoksetulo, mutta viimeisen pysäytyksen jälkeen karkasin (pysäytyksistä saatiin kiitosta, onnistuu jokin sentään meiltäkin...) ja tämä oli Martista huippua!

sununtai:

Aloitettiin taas seuraamisella ja aikalailla samoilla linjoilla kun lauantainakin. Martti vaikutti olevan aivan nukuksissa ja sen herättely on todella vaikeaa, jos se on nuokkunut ja odotellut ensin jonkun aikaa. Meinasi jo oikeasti hiukan käydä ahdistamaan. Onneksi sitten taas kun tehtiin ihan normaalisti, ilman mitään selittelypätkiä, Martti jaksoi taas vallan mainiosti! Se näköjään vaatii miun koko huomion ja paljon positiivista palautetta toimiakseen kunnolla.

Seuraavaksi tunnari. Martti meni tästä aivan lukkoon. Teki saman kuin viime viikonloppuna, eli meni vain haistelemaan kapuloille päin, mutta ei koskaan kapuloille saakka!! Tosi inhottavaa... No, tästä jatkettiin sitten ihan perusnoutoon, mikä oli huono idea. Näin saatiin tosi varmasti Martin nenä aivan kiinni ja mukaan pelkkä raivokas nouto. Äh...  Illalla kotona otettiin yksi korjaussarja ja se meni pienellä epäröinnillä oikein mainiosti (onneksi!). Mie uskon että nyt on vaan otettava toistoja. Ei auta itku markkinoilla. Ja tätä pitänee treenata aikalailla rauhassa, jos meinataan saada se kisoissa toimimaan.

Lopuksi otettiin vielä paikallaolo. Maaten meni oikein loistavasti! Martin vierestä sinkosi kaksi koiraa hirmuista vauhtia, mutta jätkä napotti paikallaan kuin tatti!! Jesh! Nyt saatiin sitten tämäkin harjoitus toteutettua pitkästä aikaa! Istuminenkin sujui mallikkaasti! HUIPPUA!! Paikallaolosta poistuttaessa seurauttelin hiukan ja kontakti oli mainio :) Samoin kun oltiin aika tiiviissä ryppäässä loppukaneetteja varten, Martti oli tosi fiksu ja rauhallinen. Loppujen lopuksi jäi siis hyvä mieli ja saatiin uusia, hyviä vinkkejä.