Tällä viikolla ollaan keskitytty lähinnä tokohommiin Martin ja Rasan kanssa. Martti kävi pikaisen palauttavan hakutreenin tekemässä tiistaina, jossa vahvistettiin vain istumista maalimiehen luona.

Martin kanssa ollaan tokoiltu aina päivällä pikkuinen tuokio, lähinnä yksi ohjattu ja kriteerinä nimenomaan palautus, eli vauhtia sinne lisää. Hyvin on mennyt ja olen aika tyytyväinen etten ole lähtenyt ahnehtimaan, eli ollaan tehty vain yksi toisto / kerta. Iltatreeneissä ollaan sitten hinkutettu jotain muuta liikettä. Eilen käytiin ihan kentällä saakka ja tehtiin aluksi idaria. Palkkailin tiheästi ja vire oli tosi kiva. Hyvät jäävät (tosin maahanmeno jäi kerran vajaaksi) ja oikein hyvää seuraamista.
Luoksetulossa ensin palkka stopista, sitten palkkasin itse maahanmenosta ja loppuun taas kehumalla vauhtia.
Loppuun tunnari jossa ensimmäisellä toistolla loppui kärsivällisyys (Martilta), jonka jälkeen vaihdettiin paikkaa ja saatiin oikein hyvä tunnari. Tämä nyt voi kokeessa mennä ihan miten vaan.

Rasan kanssa ollaan suunnitelmien mukaan keskitytty paikkamakuuseen ja seuraamiseen. Seuraamispaikka on parantunut huomattavasti eikä nyt muutamaan päivään ole ollut estämisestä tietoakaan. Paikkamakuussa ongelmana ovat kaikki minun tekemäni eleet, ei niinkään muut häiriöt, joten olen sitten itse tehnyt häiriötä. Iltaruualla ollaa treenattu muiden koirien kanssa, mutta tilanne on Rasasta ollut niin kiihdyttävä että se tärisee vaikka paikallaan pysyykin. Ihme tyyppi. Onneksi sekin on nyt harjoitusten myötä vähän rauhoittunut.
Jääviä ollaan myös leikitty, samoin luoksetuloa. Hyppy taitaa nyt olla ainoa alokasluokan liike mitä ei olla vielä tällä viikolla tehty. Lupaavalle näyttää!