Ihan uskomattoman mahtavaa!!! Heti ensimmäisestä kokeesta ykkönen, eikä edes miltään löysältä tuomarilta eikä kotihallistakaan! Jee!!! On Noste vaan niin mahtava koira! <3

Paikkana siis Pieksämäki ja tuomarina Tommi Varis. Hieman tarkemmat selvitykset kokeesta tässä:

Aloitettiin puhuttelulla (melko tiivistä) ja luoksepäästävyydellä josta sitten suoraan kehään. Olin jotenkin varustautunut että kunhan nyt jotenkin omalle paikalle päästään mutta Noste seurasikin todella ihanalla asenteella paikkamakuupaikalle! Tuntui tosi hyvälle. Oli mennyt hieman hitaahkosti maahan ja sivulle nousi kaksiosaisesti joten tästä 9.

Oltiin suoritusvuorossa kolmantena joten katsoin ekan suorituksen ja lähdin sitten hakemaan Nostetta. Tehtiin vähän kaukoja, L:n jäävät ja hiukan seuraamista. Sitten hyvällä mielellä kehään.

Seuraaminen: 8,5 Nosteen perusseuruu, teki hyvin omalla tasollaan.
L (seiso - istu eli meille se kaikkein vaikein yhdistelmä): 9 käännöksessä hieman haparointia (molemmilla) mutta muuten hyvä.
Luoksetulo: 8 stoppi hieman venyi ja ravasi lopun
Ruutu: 8 ennakoi hieman maahanmenoa
Ohjattu: 8,5 saatiin onneksi oikea koska vasemmalla oli myös ruutu... Luovutus oli vino mutta sitäpä ei olla vielä oikein ehditty treenaamaankaan, kokonaisuutena olen hurjan tyytyväinen ohjattuun, niin paljon kun sen kanssa ollaankin tapeltu!
Tunnistusnouto: 6 tiputti kapulan luovutuksessa mutta onneksi nosti sen itse ja luovutti nätisti ilman eri käskyä.
Kaukot: 8 hieman liikkui, eli teki oikeastaan ihan omalla tasollaan hyvät kaukot.
metskuhyppy: 8 ei mulla muuta kuin JEEEEEEEEE!!!!
Kokonaisvaikutus: 8

Yhteensä nippanappa ykkönen, 256 pistettä ja sijoitus 2/5. Samassa kokeessa oli myös Maarit bortsunsa kanssa, oli kyllä aika mahtavaa nähdä pitkästä aikaa!

Video löytyypi osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=T7uW3ZqZy2A

Seuraavaksi sitten suunta kohti PK mestiksiä, eli tottista ja jälkeä. Sen jälkeen toivottavasti edessä tokon SM kisat joten pitää vähän tokoillakin tässä samalla. SM kisojen jälkeen toivottavasti päästäisiin vielä käymään jälki- tai hakukokeissa ennen talven tokokautta. Tuntuu kyllä ihan uskomattomalta, nyt on menolippu kuninkuusluokkaan! Ei se ihan tosta noin vain tullut, paljon on töitä tehty mutta ihan mahtavaa että ykkönen heti ekasta kokeesta! Huh! Tästä kuuluu paljon kiitoksia meidän KPSH:n tokoporukalle, Merjalle Pieksämäen viimeistelytreeneistä, Tiinalle ohjaajan asennekorjauksesta viime viikolla, Oilille ohjatun korjaamisesta ja Hannalle todella hyvistä kenraaleista joissa ohjaajakin sai hyvää psyykkausta.