Niinpä tuli korkattua lauantaina meidän osalta erikoisvoittajaluokka. Olihan se aikas vaikea eikä tuomaritkaan mitään löysiä. Pisteiden eteen sai tosiaankin onnistua.

Kehä 1 (Marja-Leena Hituri)

Istuminen: 10! Jipii!

Paikkamakuu: 7,5 (painostin maahanmenoon, omasta mielestäni se oli vain hidas, ja sivullenousuun vartaloapu jota en itse tiedostanut)

-- Ihan hyvä mieli oli tämän kehän jälkeen. Martti ei ollut ihan niin hyvin hereillä koko aikaa kuin olisin toivonut, mutta istuminen oli ollut levollinen ja paikkamakuun nousut ja laskut hyvät siihen nähden että niitä ei ole viime aikoina juurikaan harjoiteltu. Makuulla oli ottanut kylkiasennon, josta tuomari ei maininnut mutta itseä häiritsi. Pitää muistaa treenata tätäkin.--

 

Kehä 2 (Marko Puranen)

seuraaminen: 5 (ihan perseestä. Pitkä seuraaminen ja Martti aivan muissa maailmoissa. Se muuttui kuin toiseksi koiraksi kun mentiin kehänauhojen sisään. Käskytystä ihan simona.)

Hyppynouto: 8 (meinasi kiertää takaisin, pieni vartaloapu että hyppäsi)

-- Tämän kehän jälkeen oli hienoinen alakulo. Martti oli ihan kympillä mukana kehän ulkopuolella, mutta heti kun mentiin nauhan sisäpuolelle se muuttui kuin eri koiraksi. Ahdistavaa. En edes itse jännittänyt, joten sen piikkiin ei voi oikein mitään laittaa. Seuraamisessa oli muutama ok pätkä, mutta päälimmäinen ajatus oli kyllä koiran ravistaminen hereille. Ei hyvä, ei... Hyppynouto sentäs ok, vaikka taas meinasi takaisinpäin kiertää. Pieni vartaloapu auttoi asiaa.--

Kehä 3 (Olavi Pajala)

ruutu: 6,5 (merkille vaisusti, ruutuun rauhallista laukkaa, ekasta käskystä pysähtyi ja meni maahan, sivulle tulo ja lopun seuraaminen hyvät)

Luoksetulo: 7 (muuten ihan loistava, mutta viimeinen pätkä ravaten)

Kaukot: 0 (oma moka. En käyttänyt yhtä lisäkäskyä, jolloin jäi kaksi siirtymää tekemättä. Eka siirtymä nousi siis maasta istumaan kun piti nousta seisomaan, seuraava olisi ollut istumaan ja se istui jo, joten ihan oma moka)

--Merkin ponnettomuus harmitti, samoin ruudun vaisut pisteet. Luoksetulossa ei näköjään mitkään temput auta sen loppuosan kanssa :( Toisaalta ei olla pysäytyksien kanssa viime aikoina otettukaan. Lisää pysäytyksiä ja heittopalkka lopusta. Kai. Jos tätä nyt saa koskaan korjattua :(( Kaukot sitten ihan ok sitä yhtä epäonnen siirtymää lukuunottamatta. No, oppia ikä kaikki--

Kehä 4 (Jari Salokanto)

Idari: 5 (maahanmeno meni väärin, seisominen kuulemma epävarma - mun mielestä Martin suoritukseksi oikein hyvä, olin idariin maahanmenoa lukuunottamatta tosi tyytyväinen)

ohjattu: 0 (liikkuritreenin puute näkyi. Kiinnittyi keskikapulaan, ei meinannut pysähtyä merkille ja sitten suoraan keskimmäiselle)

tunnari: 0 (hurja vauhti kapuloille, otti väärän suuhun ja siirteli tassuilla kapuloita, muisti haistella otti oman ja palutti laukalla. Vaikka meni nollille, olin oikein tyytyväinen)

--Pitkään mietin että kannattaako enää edes jatkaa kun koira on noin huonossa vireessä. Päätin sitten kuitenkin Panun painost... kehoituksesta jatkaa ja sillä asenteella että ihan sama, nyt tehdään vain loput liikkeet. Idariin Martti tsemppasi hienosti. Seuraaminen oli ihan hyvää, samoin kaksi ensimmäistä jäävää. Maahanmenossa tuli sitten jokin ajatuskatkos. Ohjatussa pysäytin merkille väkisin, mutta ei sitä siitä saanut enää huomaamaan mitään muuta kuin keskikapulan. Otin sitten iloisesti kehuen nollan tästä. Varmaan reippaasta kehumisesta johtuen vire tunnariin oli aika korkea, mutta kerta pystyi noin hienosti löytämään sen oman, oli se meille puoli voittoa. Kannatti mennä viimeiseenkin kehään vaikka tulosta ei tullut sillä mieliala nousi roimasti ja pääsi antamaan kunnon loppupalkan. Jipii!--

Viikonlopun parasta antia oli ehdottomasti tuttujen tapaaminen! Kiitos kaikille ihanille ihmisille joiden takia Ouluun kannatti ajaa! Erityiskiitos tietenkin Panulle, joka jaksaa tsempata ja elää mukana. Ihana oot <3

Yksi viikonlopun kohokohdista oli ehdottomasti Martin Miro-pojan näkeminen. Siitä on kehittynyt ihan mahtavan oloinen koiruus joka teki mieli kaapata mukaan samointein. Kiitos kun saatiin Miro tavata! Kuvia tulossa kun töiltä ehditään!