Rasahan ontui vasenta takapolveaan tuossa loka-marraskuussa. Silloin saatiin ohjeiksi kipulääkkeitä ja lepoa ja jalka voikin jonkun aikaa ihan mukavasti, kunnes ontuminen alkoi taas jokunen viikko sitten. Saimme vihdoin ajan fysioterapeutille joka paikallistikin vian polveen. Jalka on selvästi ollut vähemmällä käytöllä ja sen lihakset ovat pienemmät kuin toisessa takasessa. Fyssari hieroi Rasan ja antoi jalkaan mikrovirtaa, jumppaohjeetkin saatiin ja toivo alkoi elää.

Reilu vuorokausi käsittelystä (Rasa tässä välillä hyvin kohtuullisilla ja hillityillä lenkeillä) ontuminen alkoi taas. Kipulääkkeitä nassuun ja täyslepoa reilu pari vuorokautta, jonka jälkeen äärinmäisen varovaista liikutusta reilun kolme vuorokautta. Heti kun lenkkien pituutta lisättiin, ontuminen alkoi taas. Voihan paska. Nyt varattiin aika taas eläinlääkärille, jonne päästään vasta maanantaina. Rinsessa rauhoitetaan ja polvi kuvataan. Edessä todennäköisesti ristisiteiden leikkaus.

On aavistuksen sekavat tunteet asian suhteen. Maanantaina tiedetään sitten lisää.

Martista sen verran, että tunnariputki meni poikki kriittisellä hetkellä :-/ eli eilen tuli taas ensin väärä ja toisella yrittämällä oikea. Jatkamme siis päivittäisiä harjoituksia.