Varkaudessa pyörähdettiin taas hankkimassa koekokemusta EVLstä. On se vaan niin kamalan vaikeeta :-/ Tuomarina Tommi Varis.

Paikallaistuminen: 8 (siirtyi hiukka vinoon piiloon päin)
Paikkamakuu: 7 (kaksi käskyä sivulle, hiukka vinotti)

Paikallaoloryhmiä oli kaksi ja me saatiin aloittaa yksilöliikkeet.
Seuraaminen: 8,5 (jee! Tämä ihan kuin eri planeetalta kuin viimeksi! JEE!)
Z: 6,5 (s-i-m, eikä se prkl taaskaan istunut...)
luoksetulo: 8,5 (jäi vinoon, stopit hitaat)
Ruutu: 0 - voi elämä! Lähti merkille joka oli meistä katsottuna vasemmalla noin 90 asteen kulmassa. Oli siinä tosi pätevänä ja meni kuitenkin jonnekin oikean merkin suuntaankin pyydettäessä. Ruutuun meni hienosti, jee! <3 Mutta sitten vielä nousi seisomaan omine aikoineen. Plaah... Tästä tauolle.

Tokassa setissä:
Ohjattu (tää pelotti!): oikea ja 8,5 (vino palautus)
Hyppynouto: 7 (tiputti kapulan hetimiten noston jälkeen)
Tunnari: 0 (no mitäpä sitä jos liikkeen ottaa vain kerran koeviikolla... Nosti siis väärää ja oli tosi hätänen kapuloilla. Oikean kuiteskin palautti).
Kaukot: 8,5 liikkui sekä s-m että s-i vaihdoissa muttei ihan hirveen paljoa, parantunut siis tääkin.

197,5 pistettä ja 3-tulos. Äh, alkaa jo tuntua ihan mahdottomalta päästä sinne SM kokeeseen ja toisaalta ihan tyhmältä osallistua kun ollaan niin honoja :P Mutta ensi viikolla uutta matoa koukkuun Pieksämäellä.

Tänään sitten taas Varkaudessa aksaamassa. Kivaa oli ja ihanaa oli nähdä tuttuja. Radat vaan meni ihan persiilleen. Noh, kerrankos sitä... Rasa pudotteli tosi paljon rimoja, toivotaan ettei ole kipeä vaan että tuo johtuisi pehmeästä pohjasta (jolle tuomari ystävällisesti laittoi rimat kuitenkin 60 cm...). Seuraavaksi Kurkimäkeen kisaamaan sit varmaan.