Niinhän siinä sitten kävi että poropaimennusreissuun lähdin yhden ja palasin kahden koiran kanssa... Pikku eli Hallanevan Joensuun Elli on kaverini Saaran kasvatti ja palautunut hänelle koska koti ei ollutkaan valmis porokoiranpentuun. Pikku on 5 kk ja maailman suloisin pieni eläin! Se on kuin jokin muumihahmo ulkonäöltään! :D

Pikun luonteesta ei nyt voi vielä sanoa oikein mitään koska se on niin pieni ja sillä on jo aikamoinen historia takanaan. Reipas se on, menee häntä tötteröllä katsomaan kaikkea mikä kiinnostaa. Hienosti se on myös sopeutunut. On joka paikassa ja joka seurassa ihan kuin kotonaan. Koirien kanssa tulee erinomaisesti toimeen mutta samalla se on hiukan koirien koira ja mun pitää erikseen tehdä itseni sille tärkeäksi.

Pikku ei tullut minulle harrastuskoiraksi koska on aikalailla kädet täynnä työtä kahden koiran kanssa. Se on kuitenkin tärkeä osa tätä laumaa ja sen kanssa toki puuhaillaan kaikenmoista "siinä sivussa". Tärkeimmät asiat mitä Pikku nyt opettelee ovat omaan nimeen reagoiminen (melko hienosti menee jo), luoksetulo (noh, jos ei muuten niin tulee ainakin isojen koirien vanavedessä), hihnakäyttäytyminen (vetää varsinkin alkulenkistä ja haaveilee remmirähjän paikasta) ja naksuttimen opettelu. Se osaa jo nyt istua rivissä muiden koirien kanssa ja odottaa lupaa milloin saa mennä syömään ja lenkillä kulkee ihan ok nätisti.

Kiitos Saara tästä ihanaisesta Pikkuneidistä!