Viikonlopun TOKO SM urakka saatiin onnellisesti ohi, tälläkertaa ihan järjestelypuolella. Hurjasti vielä tätäkin kautta onnea VarPSin joukkueelle Suomen Mestaruudesta ja Sadulle ja Piulle ihan huikeasta arvokisadebyytistä! Wauuu!!

Munhan olisi pitänyt tällä viikolla ottaa Martin kansa ainakin yksi jälki ja esineitä monena päivänä... Noh, eipä ole oikein jaksu riittänyt joten esineitä ollaan reenattu vain kerran ja jälkeä ei kertaakaan :-/ Pakko on tosin välillä antaa itselleenkin vähän armoa, ei vaan jaksa eikä ehdi kaikkea mitä haluaisi.

Keskiviikkona treenattiin Miran ja porkkistyttöjen kanssa Simpekin kentällä. Rasa sai aloittaa. Ensin ruudun paikkaa läheltä tyhjään ruutuun, yllättävän hyvin oli muistissa vaikkei mikään super ollutkaan. Sitten taidettiin ottaa tunnari, jossa vain oman kapulan itse, tämä hieno. Sitten merkkiä alustalla, ilman ja pallolla. Kerran tai kaksi merkiltä ruutuun pallolle. Ohjatun suuntia muutama heitetylle pallolle ja loppuun vielä luoksetuloa ja pysäytyksiä. Eivät ole tarpeeksi hyviä ja ei se suullisella ainakaan toimi. Vaatii käsimerkin ja pelkällä käsimerkillä tulee kuitenkin välillä hyviäkin stoppeja. Ärsyttävää kun toi on niin hajalla, se oli kuitenkin jossain kohtaa jo niin hyvä :(

Martin kanssa tein vähän kokeenomaisia virittelyjä autolla ja kentälle tullessa. kentän reunalla odoteltiin sitten hetki niin kuin varmaan kokeessakin ja siitä sitten aloitus seurauttamalla aloituspaikalle ja seuraamisen alku. Meni hienosti! Tämä viikko ollaankin panostettu erityisesti noihin aloituksiin ja Martin aktiivisuuteen. Sitten taisin ottaa jäävät palkaten ja luoksetulot. Ekan varasti (!), en viitsinyt korjata, olin vain iloinen ja tokakin hieno! Kahden kg nouto ihan jees, hyppynouto tavallista parempi, A:lla säätöä kun kapula hukkui ja oli häiriömerkkejä ja kaikkee. Tästä ei nyt huolestuta. Eteenmeno maahanmenolla josta iso palkka. Martilla niin hyvä draivi, ihanaa! :) Kiitos Miralle mukavasta seurasta ja hyvistä treeneistä, olipas kivaa! :)

Torstaina suunnattiin pitkästä aikaa Varkauteen ja Satsun treeneihin. Vähän ahisti kun ollaan niin vähän tokoiltu ja menty eteenpäin... Paikkaistumisessa siirteli jätössä tassuja ja vilkuili taaksepäin. Tämä nyt syyniin, eli jättöjä peruuttaen ja tarkkana ettei palkkauksessakaan saa liikuttaa tassuja. Paikkamakuu parempi, otti alussa lonkka-asennon muttei vaihdellut.

Ennen omaa vuoroa otin kiertämistä ja stoppeja pallolla, seuraamista pallolla ja namilla. Seuraaminen on parantunut nyt hieman mutta on siinä vielä tekemistä siihen millaiseksi sen haluan. Paljon on auttanut se etten vaan hyväksy niitä sinnepäin suorituksia vaan kerron että nyt et ole hyvä (höpö, höpö tai hetkinen) ja korjataan sivuaskelilla. Mustavalkoisuutta siis tähänkin. Omalla vuorolla aloitettiin tunnarilla, tai ensin kapulan pidolla jota Rasa ei vaan osaa! Ei kai kun ei sitä ole kunnolla opetettu. Nyt vaan paljon juttuja (kaukot, pakitus, jne) joita pitää tehdä kapula suussa ja heti pitää huomauttaa jos kapula liikkuu suussa. Tämä alle, samoin uiminen ja tunnari ruutua kohti saivat sitten pikku noutajan ihan sekaisin ja se ei millään meinannut muistaa mennä kapuloille ja sitten alkoi vaan touhottaa siellä. Puuh... Kolmannella vasta onnistunut.
Merkille Sadulta tosi hyvä pointti. Nyt ehken alustaa tosi paljon vähemmälle käytölle ja merkkiä tärkeämmäksi eli lelua taa. Hyvin nimittäin hakee nyt tuttua ruutua mutta merkkiä ei hae katsellaan. Karkasi kerran merkille lähetyksessä niin että kiersi merkin ja jatkoi samaa rataa ruutuun... Eli ei ehken nyt sitä ruutuun lähetystä merkiltä vielä kovinkaan paljoa :D Ehdittiin vielä tehdä ekat ohjatun suunnat paikallaan oleville leluille jotka Satu vei. Molemmat suunnat hienot ja innokkaat, pitää olla tarkkana että on merkillä rauhallinen ja ottaa kontaktia minuun (ei leluun....) ennen kuin saa noutaa. Liikkurin katsomiseen "tarkkana" viritys, hyvin jumitti heti molemmilla kerroilla ekaan jätettyyn leluun vaikka toistakin vingutettiin vähän. Kiitos Satu, olipas mukavaa treenata!! :)