Tänään olikin talvikauden eka tokon vetovuoro Viiksessä ja ajattelin että treenailen Nosteen samalla vapaavuorolla. Hallissa oli hurjan kuuma ja viimeksi ollaan treenattu maanantain kimppatreeneissä - en vain kertakaikkiaan ole aaanut itsestäni irti että olisin tokoillut, vähän mälsää... Tehtiin ensin vähän seuraamista, tekniikkaa ja sitten hiukka pidempää pätkää isommalla palkalla. Kiertäminen ekalla nappiin joten kahden lelun leikki tästä. Sitten jääviä joissa edelleen arpoi aluksi istumista (no jännä ettei se tauolla edisty...). Luoksetulo hyvällä ilmeellä loppuun saakka, ruutuun ensin kosketusalustalle (hyvä!), sitten uusi kierron kautta ja vielä yksi kierron kautta tyhjään ruutuun. Tosi hyvä ilme ja paikka!
Kierto loppuasentoon saakka ja taas onnistui!
Kaukoissa ekaan jumi :( korjauksella teki ihan ok mutta tekniikka on kyllä kärsinyt. Nouto vain kokonaisena, loppu hieman vaisuhko. Loppuun vielä kiertäminen ja taas ihan super! Wau!

Ennen tokoilua olin käynyt polkemassa nurmelle jäljen. Oli noin 4 tuntia vanha, askelmittarin mukaan noin 900 askelta, paljon kulmia joista kaksi terävää. Kaksi esinettä. Tyhjiä ekalla suoralla 7 ja 9, sitten lisääntyen niin että loppusuoralla 17 askeleen tyhjiä. Nosti hiukan haparoiden, ei ole tuttu hajumaailma noin vanha jälki. Ajoi ekan suoran ihan ok mutta kulmasta reipaasti yli (varmaan 1,5 m). Toka kulma paljon siistimpi ja eka piikki lähti taas ihan täydellisesti mutta sitten tuttu uskonpuute ja tarkistelu. Puuh... Kulmissa selkeää epätarkkuutta, esi kerralla jarrunamit 5 askelta ennen kulmaa? Muutoinkin ajoi jotenkin tosi paljon huonommin mitä normaalisti, tarkasteli ja ei ollut ihan niin keskittynyt mitä tykkäisin. Selvitti asiat kuitenkin itsenäisesti mutta tuli vähän sellainen olo että vaikka jälki oli vanha niin mulloksen jälkeen siitä selvisi helposti korkeammallakin nenällä (jota en kyllä hyväksynyt). Esineet sentäs ilmaistiin sikahienosti.