paljon päivittämättä, tässä ne mitä muistan...

Noste on ajanut pari peltojälkeä. Toisen Annen tekemänä ja toisen mun tekemänä. Nyt ajatus enemmän siellä jäljessä tavoitteena saada kilometreja alle ja lisää varmuutta. Keppejä ei vielä kuvioissa ja tyhjiä on alettu hallitusti lisäämään pellollakin. Vähän meinaa välillä pidemmillä tyhjillä kiire iskeä mutta ei paha.

Martti on käynyt pari kertaa tokoryhmän treeneissä ja jatkaakin siinä lokakuun alkuun jolloin mennään rotumestiskokeeseen. Sitten jää kyllä varmaan ihan totaalilomalle ainakin siihen asti että jälkikausi loppuu. Asenne on ollut aika hyvin kohdillaan ja liikkeet yllättävän hyvin muistissa. Mitään muita tavoitteita ei ole kuin osallistuminen, mutta on kyllä ollut superkivaa reenata!

Nyt viikonloppuna ajelin Vääksyyn jossa odottivat sekä ihanat ystävät että Taimiston agilitypäivä! <3 Perjantaina jo tehtiin Lauran pihalla hauskat tokotreenit teemana erimoiset häiriöt ja samaa rataa jatkettiin vielä lauantaina maneesilla. Noste taas pääsi lauantaina tutustumaan agilityesteisiin eli mataliin hyppyihin, putkeen, pussiin, keppeihin ja puomin palaseen joka oli aluksi maassa ja sitten pöydän päällä. Oli aikas huippua, sekä koirista että immeisistä! Agilityn, tokon ja maailmanparannusruokatauon jälkeen käytiin vielä porukalla lenkillä ja ihanan sopuisasti meni kaikilla koirilla. Ihan huippumahtava päivä!!! Oon kyllä ihan superonnellinen siitä että mulla on koira tuollaiselta kasvattajalta joka on noin UPEA ja järjestää joita treenejä ja tapaamisia! Laura oot super!!!