Tällä viikolla ollaan reenailtu ahkerasti muttei ole oikein ehtinyt kirjoittelemaan. Keskiviikkona Martti hakuili, torstaina käytiin Hankasalmen kentällä reenaamassa tokoa ja tottista molempien koirien kanssa, perjantaina samat kuviot Pieksämäen hallin pihalla ja illalla vielä Rasalle Hannan tekemä jälki lähipellolla. Tänään sitten vuorossa Rasan tokoryhmä. Aloitettiin tuttuun tapaan paikkamakuulla, aika noin 3 minuuttia ja piilossa oltiin. Otti lonkka-asennon aika alkuun ja vaihtoi lonkkaa 2-3 kertaa. Ääntä ei kuitenkaan mukana ollenkaan.

Omalla vuorolla sitten kaikki avoluokan liikkeet läpi. Seuraaminen ilman välipalkkaa ja käskytettynä, meni ihan hyvin mutta olisi voinut olla vieläkin intensiivisempi. Liikkeestä maahanmeno kokonaisena, hyvä. Luoksetulossa pari toistoa pysäytystä niin että Jutta heitti palloa. Pysäytys ei ole vielä mitenkään erityisen varma, mutta reenaillaan. Liikkeestä seisominen kokonaisena ja tämä tosi hyvä! Jesh!

Noudossa sitten pari pelkkää palautusta niin että Jutta piti Rasaa kiinni. Nämä ihan hyvät. Tehtiin muistaakseni pitkä nouto ja juteltiin palkkaamisesta. Pitää vaan palkata pallolla ja siirtää palkkauskohtaa koko ajan lähemmäksi. Hyviä juttuja, kyllä me saadaan tämä toimimaan. Kaukot kokonaisena liikkeenä liikkurin kanssa ja tosi hyvin meni. Otettiin vielä takapalkalla yksi istumaannousu. Tämä näyttää sujuvan. Hypyssä alkuun kokonaisena, jossa kolautteli estettä, jäi ihan hypyn taakse istumaan ja vaisu luoksetulo... Otettiin uusintaa sekä paluun että hyppäämisen suhteen. Saa siitä vissiin jotain pisteitä ehken noinkin mutta pitää nyt koittaa reenata se paremmaksi.