Ihana Mira tuli koirineen ilahduttamaan meidän päivää (ja miten sillä Orvokilla ei vieläkään ole kotia!?). Suunnattiin Vanulan kentälle ja se olikin ihan tyhjänä :) Pikkisen välillä sateli mikä haittasi vähän kun Eelis oli mukana, koiria ei niinkään.

Rasalla oli treenien nimi nyt häiriöt.
Z: i-m-s teki hyvin. Ainoa kohta missä reagoi Miran käskyihin oli kun alussa liikkeelle lähtiessä Mira sanoi istu. Tehtiin loppuun vielä uudestaan se alku etä sain korjattua kunnolla senkin.
Tunnarissa oli liikkuileva liikkuri mutta Rasa ei kerennyt liikkuria katselemaan yhtään.
Luoksetulossa lähti Miran käskystä ensin nyittyään pari kertaa. Kävin palauttamassa ja hyvästä ja rauhallisesta odottamisesta palkkasin. Otettiin vielä ihan luoksarina ja ekalla ennakoi stoppia joten läpi. Tokalla ihan ok stoppi pitkästä matkasta ja Miralta pallo. Kiertämisen kautta vielä maahanmeno.
Seuraamisessakin häiriötä. Pikkuisen ois pallot kiinnostaneet mutta hyvin teki töitä.
Kaukoissa katteli aika paljon Miraa mutta teki pääosin ihan mukavasti ja muisti kuitenkin katsella ja kuunnella minuakin.
Ruudun ympärillä oli tehty hiekkajuttuja hämäykseksi. Niin tai ensin taidettiin tapella taas merkin kanssa. Argh! Ekalla meni ruutuunkin ihan minne sattuu, tokalla ihan superhieno paikka. En jaksanut jankata.
Hyppynouto tunnarikapulalla ihan jees.
Ohjattu... voi puuh. Ihan sikahuonot merkit, oikean haki muistaakseni ihan ok, vai itikö ottaa se kahdesti...? Noh, vasenta sitten hinkattiin ja hinkattiin. Ruutu oli siis tavallaan samassa suunnassa (lähetin ohjatun merkille ruudun merkiltä eli ruutu oli mun vasemmalla mutta kaukana) ja veti Rasaa. Jos ei ruutuun ollut menossa niin keskikapulalle. Näytettiin kapulaa noin miljoona kertaa ja tehtiin vaikka mitä mutta ei. Se ei vaan kertakaikkiaan tajua mitään kun se alkaa jumittamaan. Yksi kelvolinen suoritus saatiin ja siihen oli pakko lopettaa kun ketutti jo niin lujaa...

Noste hömpsötteli taas pentujuttuja. Havaitsin eilen että olen turhaan piilotellut sen ruokapurkkia auton katolla. Nyt vaan purkki maahan, kansi kiinni ja opetellaan samalla että lupa sille ruualle tulee minulta ja ruokaa saa etupäässä minulta. Kun kävin hakemassa nappuloita niin herkästi tarjoili maahanmenoja purkille mutta muuten luopui purkista ihan muitta mutkitta! Hienoa!
Sivulle tuloja on alkanut ostaa hyvin ja apuja olen saanut jo hiukan vähennettyä. Sisällä tehdään enimmäkseen seinän vieressä että tulee suoraan. Mukaan on nyt otettu myös sivulla odottaminen ja kontakti, kohtuullisesti on alkanut malttaa.
Imutus namit oikeassa kädessä menee ihan yhtä hyvin kun on ennenkin mennyt. Nyt pitäisi varmaan tässä edetä? Nostaa kättä hetkellisesti? Imuuttaminen namit vasemmassa kädessä taas ei suju. Tai sujuis mutta mun käsi on jotenkin ihan vituraallaan ja olen varmaan liian jännittynyt kun pelkään että se napsii hampailla (ja se satuu). Ja napsiihan se, tänäänkin nappulan kanssa tarjoiltiin verta ja kämmennahkaa... Vaihtoehtona hanskat, mutta ei niitäkään aina jaksaisi tai alkaa pitämään kättä normaalisti nyrkissä nykyisen avokäden sijaan (mutta kun se avokäsi systeemi toimis muuten niin hyvin!!!). Äh. hankalaa!
Jäävät aikalailla ennallaan. Välillä ostaa jo pelkkää käskyä (varsinkin istumisessa) ja innollahan se näitä tekee.
Luoksetulon loppuasento... Tässä ei olla muuten edetty ei tippaakaan. Aina tehdään vaan samalla tavalla. Ehkä tehdään siltikin vielä hetkinen koska mun aivot menee ehkä solmuun jos koetan viedä nyt montaa liikettä oikeasti eteenpäin.