Pitkästä aikaa oman tokoryhmän mukana! Tehtiin kaksi settiä ja ihan suunnitelman mukaan. Ekalla kerralla halli oli just sopivan rauhallinen ja ruutu hyvässä paikassa, joten tehtiin niin että ruutuun oli huomaamattomasti jätetty lelu ja tehtiin lähetys sinne ilman näyttämistä. Meni ykkösellä ihan sikahienosti!! Jee! Otettiin vielä tyhjään ruutuun jonne sai apparin heittämänä lelun.
Seuraavaksi taidettiin tehdä noutoa, jossa on pieni kapulan liikkeellelaittomeininki mutta pitäminen ja nosto ilman hetsausta jo paljon paremmat. Tätä kasaillaan pikkuhiljaa ja ilman ressiä.
Sitten jumpattiin ihan pikkuisen kaukoja nami kädessä mutta takapalkkakin mukana.
Setin loppuun paikallaolot, joissa luoksepäästävyys ihan super, paikkaistumisessa tönötti ihan ihme asennossa ja paikkamakuun lopussa kierähti katsomaan vierasta koiraa. Muuten kyllä aika kohtuu hyvät suoritukset varsinkin kun taukoa on ollut. Palkkaustiheys on jo aika matala mutta äänellä kehun vielä. Matkaa ei edelleenkään.

Tokasetissä ruutu oli hiukka eri kohdassa ja otettiin taas samanlainen lähetys joka meni superhienosti! Jee!! Sitten hiukka häiriöseuraamista (ihan vaan perusasennossa) ja se on kyllä vielä ihan atomeina mutta pikkuhiljaa se siitä kasaantuu. Jäävät tänään suht ok, etenkin seisomisen tyylistä tykkään ja maahanmenotkin olivat nopeita. Istuminen hiukka jähmeä mutta suht varma. Luoksetulon loppuasentoa jumppailtiin ja se on vaan vielä niin kesken. Pitää vaan ottaa ihan läheltä ja niitä toistojahan siihen tarvittisiin. Hyppyyn siirrettiin lelu niin että lelu oli aika lähellä estettä ja sitten heitin sitä ja näin sain sen jopa muutaman kerran hiensoti pysähtymään! Jesh! Ja yllättävää oli se, että muutos namista lelulle liikkeessä jota on tehty vain namilla, oli näinkin kivuton. Loppuun vielä suora luoksetulo.

Pitää koettaa jaksottaa treenejä jotenkin niin että tulisi noita rauhallisempia namijuttuja väliin. Tuntuu niin hurjalle leikittää tuota niin paljon kun se alkaa olla jo fyysisestikin aika kuormittavaa joten tokotreenitkin ovat kohtuullisen rankkoja. Mutta ihanalla asenteella se taas teki ihan alusta loppuun. Varsinkin toista kertaa halliin tullessa se härväsi mun ympärillä ja koetti saada mut aktiiviseksi, eli just niin kuin pitääkin!