Martin Taiga- sisko suoritti hyväksytysti pelastuskoiraliiton päiväkokeen!!!! Onnea Maria ja Taiga!! Lisää voit lukea Taigan kotisivuilta ja treeniblogista (osoitteet tuossa oikealla).

Me treenattiin tänään pitkästä aikaa Maisan kanssa. Oli kyllä tosi ihanaa kun oli tuttu ja kriittinen ihminen mukana, joten tuli taas herätyksiäkin.

Aloitettiin tunnarilla. Oli vaan muutama kapula mukana, joten otettiin pelkkää yhden kapulan piilotusta. Matkan varrella reppu olevinaan häiriönä. Mitenhän tyhmänä mie tuota koiraa oikein pidän...? Yksi hiukan haparoiva (etsi väärästä paikasta), muuten olen tyytyväinen. Hienosti käytti nenää.

Seuraamisessa mie olin sunnuntaikävelyllä. Onneksi Maisa huomautti asiasta ja tahdin muutos aktivoi Martinkin paremmin. Tässä ei juuri muuta valittamista, mutta askelsiirtymiset omituisen väljät. M ei ollut ihan parhaimmassa terässään... Nämä otetaan nyt suurennuslasin alle.

Ruudussa otettiin vain ruutuun menoja eri suunnilta. Parani loppua kohti. Pitää ostaa uudet ruutumerkit ja ottaa mieluummin useampaan ruutuun kuin että samaan ruutuun eri suunnista. Ei yhtään pysäytystä tänään, koska vauhti ei ollut paras mahdollinen (no, siihen vaikutti varmasti lämmin sää ja tuskaisen kuuma parituntinen autossa...).

Metallinouto aika pop. Ekalla varasti, mutta ei haukkunut ja toi ripeästi. Note to self - älyä lopettaa ajoissa!!!!

Bonusraitana kaukoja pikkisen. Seisominen alkaa olla mainio, mutta matkaa en uskalla kasvattaa yhtään, ennen kuin maahanmeno on varma. Koko ajan pyrkii tekemään väärällä tekniikalla. Simona toistoja, eiköhän se siitä lutviinnu...

PS: Martin Tanhu-siskon sivuilla on ihana kesäinen kuvakertomus. Kannattaa käydä lukemassa juttuja ja katsomassa upeita kuvia!