Löysin kuin löysinpäs Pikun näyttelyarvostelun erkkarista!! Tuomarina Kirsi Honkanen, luokka Pentuluokka 5-7 kk. "Mustavalkoinen, lyhyen ja ilmavan vaikutelman narttupentu, joka saa kauttaaltaan kehittyä. Vahva pää, erittäin pehmeät korvat jotka vaikuttavat ilmeeseen. Hyvä kaula, vahva runko ja raajaluusto. Pentumaiset liikkeet, iloinen käytös"  PEK2 Pikkuhan esiintyi ihanasti! Tuntui ihan siltä kuin sen kanssa olisi joskus reenattukin! :D

Eilen oli Rasan tokoryhmän reenit jotka tosin aloiteltiin Martin ykösherkuilla :) Rasa teki vähän seuraamista, joka alkoi kulkemaan pienen haparoinnin jälkeen, ruutua joka vaikuttaa jo aikas hyvälle!, ruudun lopuosaa, jossa vähän ajatus hukassa aluksi, kaukoja, joissa ihme jumeja mut ihan ok tekniikka, hyppynoutoa jossa ensin varasti, muuten ihan ok ja loppuun metskunoutoa jossa ei meinannut lähteä kapulan perään kun oli vissiin päättänyt ettei nyt tosiaankaan varasta. Hassu pieni eläin! Rasan kanssa ollaan nyt pihalla otetu tunnaria apunamien kanssa ja oman piilotusta ennen oikeaa suoritusta ja hyvn on mennyt. Lenkillä ollaan tehty vaihtelevasti niitä liikkeitä mitä ollaan voitu ja sisällä kaukoja. Pikun tultua meidän aamurutiineihin ovat palanneet pitkät aamulenkit, joilla on ollut mukava aina välillä vähän jotain pientä renaillakin jonkun koiran kanssa. Viime viikolla lähinnä Martin ja tällä viikolla Rasan.
Tänään oltiin Merjan kanssa reenaamassa ja Rasa teki lähinnä aksaa. Aivan sairaanhienoja keppejä, Mulla oli tarkoitus ottaa vaan sisäänmenoja mutta se ei suostu lopettaan kesken. Kontakteille pitää nyt viljellä nameja, tulee kyllä alas asti mutta tekniikka on sellanen että saattaa vähän sattua... Luoksetuloakin otettin kiertämisen kanssa, hienoja stoppeja ja suoria ja reippaita loppuasentoja. Ai niin ja rengastakin viilattiin ja siinä ei ainoatakaan virhettä! Rinsessa rokkasi!

Marttikin pääsi tänään humputtelemaan, pikkisen seuraamista virittelyksi joka ihanan innokasta! Sitten kahdella kupilla luoksetuloja, milloin läpijuoksuja, milloin pysäytyksiä palkkapurkkia vaihdellen. Hyvin Martti jaksoi ja kuuntelutumakekin tuntui aktivoituvan. Marttikin teki keppien sisäänmenoja jotka eivät niin hyviä ja koko keppejä joissa meinasi lintsailla ja kontakteja jotka hurjia... tippui kerran puomilta mutta vaikuttaisi siltä että selvittiin säikähdyksellä. Loppuun vielä tunnari hajustetuilla väärillä joka hirveä.... tätä siis reeniin viikonloppuna!

Pikku opetteli kontaktia ja ensimmäistä kertaa perusasentoa. Keinuakin jatkettiin ja se ei huimaa yhtään! Hyvä Pikku :)