Eilen käytiin meille ihan uudella kentällä Leppävirralla. Siltäpä löytyikin hieno nurmikenttä, jossa oli tosi hyvät PK esteetkin! Positiivinen yllätys! Aloitettiin paikallaololla, jossa vahvistin tas sitä oikeaa asentoa. Pysyi tosi hienosti, eikä ollenkaan mutkuillut. Tämä siis vallan hieno! Ylin paikallaolokin oli oikein hyvä, Panu kävi piilossakin jonkun kerran. Sitten Martti autoon ja muiden reenaus.

Yli aloitti luoksetulolla, jossa Panu nyt palkkasi stopista kunnolla heittämällä namin Ylin taa. Nämä oikein hienot. Myös kokonainen luoksetulo oli super hieno! Pysähdys nopea ja loppuosa reipasta laukkaa! Loppuun vielä yksi läpijuoksu. Yli oikein puhkui intoa lepoviikon jälkeen. Luoksetulon jälkeen otettiin nouto, johon lähti ihan hetkisen mietinnän jälkeen oikein innokkaasti (ilman toista käskyä kuitenkin). Jotenkin jäi sellainen olo, että Yli yritti olla hiukan nuiva, mutta ei millään malttanut kun oli niin hurjan kivaa touhuta Panun kanssa. Hassu koira! Loppuun vielä hyppyä, joka sekin oikein innokas ja mallikas. Hiukan piti taas hioa sitä hyppytekniikkaa, mutta yllättävän vähällä päästiin sen suhteen. Ylin treenit siis oikein superhienot! Hyvältä näyttää. Yhteisestä loppuhärdellistäkään ei Panu mitään negatiivista sanonut, kuulemma oli seuraamiseen oikein tyytyväinen.

Martin kanssa aloiteltiin lelupalkalla ja luoksetulolla. Mulle oli hirmuinen yllätys, kun oltiin vieraalla kentällä ja silti Martti taisteli tosi hyvin. Se innostui lelupalkasta todella paljon! Ensin otettiin pysähdystä seisomaan, josta heitin sukkapallon Martin taa (tämä hyvä). Sitten lyhyeltä matkalta läpi, josta palkaksi leikkiä (tosi nopea!). Sitten pysäytys maahan, jossa ekalla kertaa jäi seisomaan, otin uudestaan ja onnistumisesta palkaksi nami. Sitten vielä taas lyhyeltä läpi, joka edelleen hyvä. Tätä pitää näköjään tosiaankin vahvistaa leikillä, sillä se oli meistä molemmista hurjan mukavaa.

Seuraavaksi otettiin ruutua. Puuh... No, ensin läpijuoksu kipolle, tämä ok. Sitten tyhjään ruutuun, jossa haki hiukan takamerkkiä, kutsuin pois ja uudestaan, jolloin parempi, mutta edelleen hakee merkkejä. Pallo ruudussa ei auta, se ei ole Martille palkka. Nyt ei kyllä opetella sitä merkkiä yhtään ennen kuin on aikomus vaihtaa luokkaa. Ei kannata pilata jo hyvällä mallilla ollutta ruutua. Loppuun vielä läpijuoksu, se hyvä. Lopuksi kun kaikki koirat olivat yhtäaikaa tekemässä, otettiin hiukan seuraamista palkaten hyvästä paikasta ja käännöksitä. Otettiin myös A noutoa, joka on kyllä tosi vaikea. Hankalaa, mutta onneksi saatiin onnistumisiakin. Metrisellä esteellä hyppynouto hyvä. Ei mitenkään pöllömmät treenit Martillakaan.