Martti sai tuurata Rasaa eilen agilityreeneissä. oli tosi hauskaa ja Martti oli oikein innokas ja reipas, pitänee oikeasti miettiä josko senkin kanssa kävisi hupailemassa kisoissakin kunhan saa sen lisenssiasian hoidettua. Kontaktit sitä vetivät taas puoleensa ja kerran piti käydä a juoksemassa ihan omia aikojaan ja kepit puomin vieressä meinasivat olla tekemätön paikka. Muuten oikein innokas ja reipas!

Aksan lämmittelyssä tehtiin seuraamista ja jääviä temppujen lisäksi. Välillä oli varmaan vaikea kuulla käskyjä toisten koirien huutamisen lomasta. Kaukojakin jumpattiin ja vähän luoksetuloa. Meille jäi reenien lopuksi vähän aikaa niin otettiin ruutua naksun kanssa läheltä ja lopuksi pitkä seuraaminen josta iso palkka.
Martti pääsi myös tekemään paikallaolot ja etenkin pari kehäänmenotarkastusta Rasan ryhmässä. Martille oikein hyödylliset reenit!

Rasa teki omalla vuorollaan ensin seuraamista, jossa paikka meinaa pitkällä suorata edelleen karata liian eteen ja vähän se lepatteleekin mutta ei ole kuitenkaan mikään erityisen huono. Luoksetulossa ensin superhieno läpijuoksu, sitten pallolla pysäytystä ja kiertämisen kanssa maahanmenoa (huono! tätä nyt reeniin kunnolla!). Ruudussa edelleen ihan hukassa - alkaa jo vähän ahistaa.... Kaukoissa taas oikein kivaa edistystä (joku sentään sujuu!) ja ilmeisesti vaihdetaan seiso-istu käsky "pois" käskyksi jolla istuu oikein nätisti. Tunnarissa varma suoritus. loppuun vielä hyppynoutoa jossa ekalla kolautti joten uusittiin ja sitten sujuikin paremmin.
Rasan paikallaolot ihan jees, molemmissa tärisi, paikkamakuussa pari kertaa vaihtoi lonkkaa. Ei se onneksi mihinkään siitä lähde vaikka tunnetila onkin edelleen ihan väärä...