Eilen illalla tein Martille noin 50m pitkän verijäljen ja päähän palkaksi taas sieni + ruoka. Vanheni noin reilun tunnin. Mie en ole vieläkään ihan varma, että ajoiko se miun jälkeä vai sitä verta. Ainakaan nyt se ei ollut kovinkaan kiinnostunut sienestä, toisin kuin eilen. Hieman outoa. Ehkä se auttaa jos pidentää tuota aikaa jonkun verran. Jäljelle tuontikin oli hiukan huono, sillä en osannut selittää sitä Panulle oikein. No, tämä on tällaista ei-niin-vakavaa puuhastelua kuitenkin. Olisi aika huippua kun pääsisi seuraamaan jonkun treenejä, että miten tuota oikeasti reenataan. Mulla on edelleen vahva epäilys, että kun siinä on pelkkä hirven jälki, niin Marttia lakkaa kiinnostamasta. Pitää yrittää etsiä jostain joku sellainen ihminen, joka oikeasti osaisi tän jutun.

Jäljen vanhentumista odotellessa otettiin kaukoja. Vaihtoja läheltä, palkaten tiheästi. Tässä oli lähellä häiriönä ihmisiä ja koiria, jotka eivät Marttia haitanneet yhtään. Kauempaa otettiin yksittäisiä siirtymiä takapalkalla. Yksi maasta seisomaan liikkui hulluna, muuten kaikki ok. Nyt jopa onnistui se, etten palkannut korjauksesta, vaan oikeasta suorituksesta. Lopuksi vielä henkilöryhmässä seuraamista. Tässä muutama vino perusasento, muuten hyvä. Tänään siis seuraamisessa erityishuomio perusasentoihin.

Panu ja Yli tekivät myös kaukoja ja luoksetulon sivulle tulon oikean paikan vahvistamista. Nämä menivät ihan kohtalaisesti, vaikka paikka oli tosi painostava pienelle Ylille. Hienosti se kuitenkin kokosi itsensä ja lopulta näytti jopa iloiselta kun pääsi touhuamaan.