Eilen pikaiset tottikset. Martin olin päättänyt ottaa kolmessa eri erässä, koska tämän viikon teemana on kuitenkin kuminauhan venytys ja kokonaiset liikkeet. Ensimmäisessä erässä liikkeestä istuminen palkatta, liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo ja perusasennosta superpalkka. Istuminen oli oikein hyvä, maahanmeno vaikeassa kohdassa ihan jees, luoksetulo olisi voinut olla reippaampi mutta ihan ok asenteella loppuun asti. Tästä sitten autoon ja Vertti hetkeksi hiimailemaan perusasentoja ja jääviä (alan kyllä aikalailla toistaa itteäni tuon koiran kanssa....).
Toisessa erässä Martin kanssa ensin pikkisen seuraamista palkaten (oli tosi innokas!) ja kontakti oli tosi hieno! Otin liikkeestä seisomisen avuilla, luoksetulon kokonaisena palkatta (tosi vauhdikas ihan perusasentoon asti) ja siitä sitten kehut ja nouto isolla kapulalla. Vahva kapulalle meno, hyvä nosto ja reipasta ravia takasin. Tästä taas purkkipalkka (luovutuksesta). 
Sitten taas Martti autoon, Rasa hiimailemaan noutokapulan kanssa että saatiin siihen vähän kuolaa Marttia varten. Martin viimeisessä sarjassa hyppynouto hetsaten loppuun asti (loistava!) ja estenouto (tänhän se hanskaa tuossa vireessä aivan loistavasti). Loppuun eteenmeno maahanmenolla josta superpalkka koska oli ihan tosi onnistunut liike! Wau! Oli vauhtia, suoraa etenemistä ja kohtuu nopea maahanmenokin! Jesh!