Tärkeimmät ensin ;) Ajeltiin tänään Mamin luo peltojäljelle. Nosteelle tuore, noin 30 min vanha jälki mullokselle jossa myös kasvinroippeita. Alkuun kolme tyhjää, pari seuraavaa suoraa viisi tyhjää, loppu seitsämällä tyhjällä ja ihan lopussa pidempi (ehken 20 - 30 askelta) tyhjää ennen keppiä. Alusta oli ennen kokematon ja tiedossa ainakin riistan hajuja, joskaan ne eivät ole ennen olleet mikään ongelma. Teemana kulmat. Jälki nousi hyvin ja ekan suoran ajoi ihan kohtuu mukavasti. Kulmissa tänään todella paljon tarkastelua ja ei meinannut millään luottaa itseensä vaikka lähes joka kerta ensin merkkasi jäljen suunnan aivan oikein. Kulmia oli melko tiheään, välillä suoraa pätkää oli vain noin 15 m ennen seuraavaa kulmaa, olisiko tämä yhdistettynä uuteen alustaan hieman tuonut epävarmuutta? Lisäksi toki tuuli ja tuore jälki ovat hankaloittava yhdistelmä, näkyi mm siinä että herkästi ajautui hieman jäljen sivuun. Todella tyytyväinen olen siihen että jokaisen ongelmakohdan ratkaisi itse ja hyvällä motivaatiolla. Välillä pitääkin uskaltautua pois sieltä mukavuusalueelta kokeilemaan rajoja ja jos on mahdollisuus niin tuo mullos on meille nyt kyllä sellainen haaste johon haluaisin tarttua. Seuraava jälki pitänee tehdä aika perusmalliseksi olipa alusta mikä tahansa mutta sitten joko mullokselle kohtuu paljon namitettu jälki tai nurmelle paljon kulmia. Hauskaa oli myös huomata että pari lasta mukana tai yksi vieras koira eivät riko keskittymistä, onneksi ei olla pidetty jäljestysympäristöä liian steriilinä vaan häiriöihin on totuttu! :)

Maanantaina käytiin tokotreeneissä ja siellä ei nyt oikein mikään mennyt parhalla mahdollisella tavalla mutta kaikki jotenkuten. Porukka oli kuitenkin sen verran mukavaa että jäi hyvä mieli :) Tehtiin lähinnä avoimen juttuja.

Tiistaina hakutreeneissä pari ukkoa partioiden, oli ihanan innokas ja haukkui hyvin kun alkuun pääsi :)

Keskiviikkona kotitokoiltiin ihanalla asenteella! Merkinkiertoa ja ruutua (yhdistettynä), noutoa 2 kg kapulalla (pystyy hyvin laukkaamaan näköjään!), jääviä, avoimen hyppyä, hiukan seuraamista, tunnaria koemuodostelmalla ja kaukoja. Oikein kunnon perus hyvänmielentreenit! Kylläpäs mekin päästiin "kyllä se kotona osaa" moodiin ;)

Carla lähti meiltä juoksuhoitoon Viikseen, vähän on liian helppoa ja rauhallista kotona! :D Viikonloppuna koitan päästä katsomaan susikoirien kisoja Leppävirralle jos vaan säät sallivat ja lauantaina olisi talkoohommia tiedossa PEJÄ kokeessa, Nostekin pääsee häiriökoiraksi tottikseen :)