Eilen ennen pentukurssia pitkästä aikaa pikkisen tottishommia. Martin kanssa aloitettiin paikkamakuulla: Ensin hetki kasvot koiraan päin, palkkaus, kasvot poispäin, palkkaus, piiloon, palkkaus, sivulle palkka, seuraaminen "aloituspaikalle" josta palkkaus. Oikein kiva, tosi lisää pitää vielä tehdä että säilyy se oikea hyvä ilme. Voisi ensi kerralla tehdä niin että käy piilosta eri suunnista palkkaamassa ja jättää noi muut pois.
Seuraamisessa naksulla apuja ja tiheää palkkausta. Loistavat liikkeellelähdöt, hyvät käännökset oikealle ja pysähdykset mutta takaosan käyttö (ilmeisesti vähistä treeneistä johtuen) aika heikkoa vasemmalle käännöksissä. Ei kuitenkaan mitään surkeita hommia nekään. Loppuun suora luoksetulo jossa avustajan puutteessa karkasin ja palkkasin rättilelulla. Oikein kivasti leikki ja oli hauskaa. :)

Pentukurssin jälkeen Vertille puolihuolimattomasti pari juttua ja huomasin ilokseni että tyyppi alkaa hoksata maahanmenoa ja muutkin jäävät ovat edistyneet! Huippua!

Meillä on nyt treeneissä ollut "luovaa taukoa" kun on ollut kohtuu kiirettä ja ei malttaisi tehdä muuta kuin sienestää. Jospa sitä taas tormistuisi. Alkuviikosta pitää yrittää soitella muutamiin kokeisiin jos vaikka mahtuisi mukaan.