13.5.2006 Martti korkkasi avoimen luokan Joensuussa PoKS:in omissa kisoissa. Tuomarina oli Pauli Härkönen. Pisteitä kertyi 173 ja sijoitus oli 1/10.

1. Paikallaolo: 10
2. Seuraaminen: 9.5 (oli hiukan vaisu Martiksi. Olisi voinut keskittyä vielä vähän paremmin ja olla reippaampi. Kaavio oli kohtuullisen pitkä, eli pitää alkaa treenaamaan pidempiä seuraamisia silloin tällöin.)
3. Liikkeestä mahanmeno: 8.5 (nousi istumaan ennen kuin ehdin antaa käskyn.)
4. Luoksetulo 6 (pysähtyi armottoman hitaasti...)
5. Liikkeestä seisominen: 10
6. Nouto: 9 (lähti haukun kanssa kapulalle, tappoi kapulan, mutta toi takaisinkin nopeasti. Onneksi tuomari taisi arvostaa nopeutta yli tekniikan...)
7. Kaukokäskyt: 10
8: Hyppy: 6 (kaksi "istu" käskyä ja takaisintullessa jäi seisomaan, eikä tullut eteen istumaan)
9. Kokonaisvaikutus: 9

Olen oikein tyytyväinen pisteisiin ja mukavaa että tuli ykkönen. Ja tottakai luokkavoitto tuntuu aina mukavalle. Kuitenkin Martti olisi voinut olla kautta linjan reippaampi ja mie itse rauhallisempi. Virheet olivat lähinnä rutiinin puutteesta johtuvia (paitsi liikkeestä maahanmenossa...), ja siksi varmaan aika helppo korjata.  Seuraavaksi on vuorossa BH koe 1.6. ja tokoa heinäkuussa. Tässä välillä pitänee muuttaa lukujärjestys voittaja-luokan liikkeiksi. Martti saa nyt viikon loman toko treeneistä.