Eilen päästiin taas hakuilemaan ja tällä kertaa ihan oikean, paperille kirjoitetun suunnitelman kera! Olipas paljon helpompi keskittyä olennaiseen kun ei tarvinnut ohjeistaa välillä. Meillä on teemana siis halinta ja suorat pistot. Ilmaisun kanssa ei ole ihan niin justiinsa mutta sitäkin toki otetaan.

Kaksi ensimmäistä maalimiestä olivat etukulmien paikkeilla. Ensimmäiselle tarvittiin kaksi lähetystä (kutsuin vinosta pois) ja tämä suorapalkalla (tosin haukahti jo heti kun paikallisti maalimiehen). Toiselle piti lähettää monta kertaa, kun kävi tutkimassa vanhaa piiloa matkan varrella. Sitten kun malttoi edetä, eteni ihan ok ja haukkuakin tuli mukava sarja. Kolmas oli noin 25 m syvällä, tarvittiin kaksi lähetystä, ilmaisu tällä oli niin, että annoin luvan palkata kun tulin itse paikalle. Hyvä ilmaisu ja ihan asiallinen käytös. Neljäs mm oli päivän "epäonnistuneinen". Martti lähti kaartamaan aavistuksen oikealle, sai hajun ja ilmaisi hyvin. Tämä siis aimoa jolla sai palkan vinosta pistosta, joten sinällään ei yhtään hullummin menneet treenit! Viimenen sitten olikin jo ihan huippu! Ensimmäisellä lähetyksellä erinomaisen suora eteneminen, maalimies ylös ja suorapalkka. Voi että jäi hyvä mieli!!

Lähetykset otin kaikki nyt tarkasti ja se selvästi kannatti. Martti teki varmaa, iloista työskentelyä ja ennenkaikkea oli kuulolla. Treenikaverit toimivat kuin ajatus ja sai itse keskittyä pelkästään ohjaamaan koiraa, mikä oli omiaan oikeanlaisen mielialan ja rauhallisen työskentelyn saavuttamiseksi. Olen ihan älyttömän tyytyväinen. :)) Sunnuntaina lisää tätä herkkua.