Toko reeneissä ollaan keskitytty kaikkeen mukavaan. Paljon palkkaa, vähän hommia. Martti on ollut tosi innokas ja täsmällinen. On ollut hurjan mukava treenata (eli tällaisia treenejä useamminkin!!). Tunnarit ovat nyt viimepäivinä onnistuneet loistavasti! Ei ole edes nostellut vääriä ja oikeat ovat palautuneet hienosti. En silti osaa odottaa että se kokeessa sujuisi noin hyvin, mutta on ainakin yritetty.

Eilen käytiin myös hakutreeneissä. Tuuli oli taas aivan olematon, sää muutoin hiukan sateinen. Ensimmäiselle ukolle lähetin aivan vinoon ja huonosti, mistä seurasi höyryrinksa alueella. Kutsuin luo, palkkasin ja lähetin paremmin uudelleen, jolloin ukko löytyi helpommin. Toisesta taas sai vainun tosi helposti ja ampui maalimiehelle suoraan keskilinjalta. Kolmas oli taas hiukan hakusessa, sillä juuri kun M sai vainun, mie aloin kutsua sitä pois. *fiksua* No, hetken mietittyään se onneksi painoi kuitenkin sinne maalimiehelle.

Ilmaisut tänään paremmat kuin viimeksi. Edelleen on hieman liikaa intoa käyttää tassuja, mutta kun jatketaan näitä treenejä samaan malliin, niin eiköhän se siitä edisty. Nyt siis maalimiehet palkkasivat joko viiden hyvän haukun (maassa) jälkeen tai käskivät heti maahan ja haukuttivat maassa palkalla. Samaa jatketaan ensi kerralla. Paljon tuli hyviä vinkkejä tuohon lähettämiseen. Pitää olla paljon tarkempi sen suhteen mihin suuntaan sitä oikeasti ohjaa.