Sateinen päivä, mutta urheimmat eivät sula sateella :)

Rasalle haussa yksi maalimies. Tytteli tiesi selvästi jo kotona että ollaan treeneihin menossa ja intoa piisasi kun otettiin autosta pois. Hienosti Rasa liikkui eikä yhtään volttia ollut koko aikana. Maalimiehelle oli noin 50 metriä matkaa ja Rasa reagoi hajuun hienosti. Näppärä tyttö!

Martille tehtiin ennen hakua jälki happanemaan, se ehti olla noin tunnin ja juuri ennen sen ajamista sille tehtiin kaksi harhajälkeä (kun se kerrankin oli mahdollista!). Itse jälki oli lyhyt ja helppo, pääasia olivat tänään ne harhat. Jana oli noin 20 metrinen ennen jälkeä, joka nousi aikas mukavasti. Eteneminen janalla oli kyllä taas hiukan liian rauhallista. Eka keppi meinasi jäädä, sille piti jarruttaa. Sitten tuli harhan kohta, joka aiheutti pientä pyörimistä, mutta jäljestys jatkui kuitenkin oikeaan suuntaan ja toinen keppi nousi kivasti. Sitten toinen harhajälki, jolla myös samanmoinen pyöriminen ja taas matka jatkui oikeaan suuntaan. Viimeinen keppi nousi hyvin.

Selkeästi harhajäljet aiheuttavat päänvaivaa ja niitä pitää vielä treenata. Ideaali tila olisi että osaisi lukea koiraa niin hyvin, että tajuaisi  milloin se merkkaa harhaa, ilman että sen jäljestys häiriintyisi... Haluaisin sen kuitenkin merkkaavan ne harhat vaikka ei niille lähtisikään. Opeteltavaa siis molemmille.

Metsästä mentiin vielä pikaisesti kentälle. Pikkisen palkattua seuraamista (teemana suorat ja palkka oikeasta paikasta ja kontaktista pitkällä suoralla. Tämä ihan ok, vaikka sade hiukan haittasikin. Selvästi huomasi ettei olla sateessa pitkään aikaan treenattu. Ryömimistäkin hiukan, se kyllä takkuaa rankasti... Loppuun seuraamista palkatta josta sitten eteenmeno, mutta eipäs irronnutkaan :( Panu kävi näyttämässä kippoa, jonka jälkeen sama alusta ja hieno eteneminen. Plaah... nyt ei edes laatu korvannut määrää. Huomenna jatketaan harjoituksia :)