Ensinnäkin kiitoksia kaikille onnitteluista! :)

Tänään palattiin arkeen ja suunnattiin tottikseen. Martin seuraaminen (hihnassa) oli ihan kivaa. Se oli aika tiivis ja kontakti ja käännökset olivat hyviä. Myös henkilöryhmä sujui eivätkä laukaukset häirinneet. Sitten otettiin (hieman epäloogisesti) hyppynoutoa (joka kerta isot ponnistukset, voi itku...) ja tasamaanoutoa isolla kapulalla. Otin näin jälkeenpäin ajateltuna tyhmästi, enkä älynnyt hetsata, vaan otin Martin tiukalla käskyllä sivulle ja siitä sitten noutoon. Haukkui kyllä reilusti ja hieman oli haparointia kapulan nostossa, mutta aika kivat palautukset. Olin sentään senverran järkevä että kehuin ja otin palkkapurkin esiin heti kun lähti palauttamaan. Nämä ihan jees.
Sitten murheenkryyniin eli eteenmenon maahanmenoon. Kyllä taas lähti, mutta siihen maahanmenoon tarvittiinkin sitten huutoa ja perkelettä aikas runsaasti... Juoksin samalla Marttia kohden. Sitten kun se meni maahan, menin sen viereen, silitin, kehuin ja annoin lihapullaa. Uusi yritys, jossa käsky huomattavasti lyhyemmällä matkalla. Nyt meni ekalla käskyllä maahan, josta sai sit herkkupurkin palkaksi.

Koska unohdin tästä setistä kokonaan seisomaan jäämisen, niin otettiin se vielä myöhemmin erikseen. Tein joitain toistoja takapalkalla, ihan vaan vahvistaakseni sitä että juoksustakin oikeasti pysähdytään. Ihan ok, voisihan se pysähtyä näyttävämmin ja nopeammin, jatketaan harjoituksia :)