Eilen päästiin ottamaan toinen pieni keppitreeni. Tällä kertaa oli ihan oikeat vermeet, eli tarpeeksi pitkä jälkiliina, mikä rauhoitti jäljestystä todella paljon. Panu teki pihanurmelle noin 100m pitkän jäljen, jossa oli kolme suoraa kulmaa ja kolme keppiä. Martti jäljesti rauhallisesti ja varman oloisesti. Kepitkin nousivat oikein mallikkaasti. Ainoa ongelmapätkä tuli, kun Panu oli mennyt betonilaattojen yli ja tehnyt siihen kulman, mutta vaikka alusta vaikeutui ja jälki hiukan hukkui, Martti etsi koko ajan aktiivisesti missä se jatkuu. Jäi tosi hyvä mieli tästä treenistä! Nyt kun pääsisi vielä jonnekin pellolle treenaamaan!

Tokoa reenatessa otettiin ensin ruutua. Palkkasin pysäytyksistä pallolla, otin muutaman kokonaisen ja muutaman läpijuoksun. Tässä ei oikeastaan mitään ongelmaa. Hyppynoudotkin menivät hienosti, vinoissa joutuu vaan vielä aikalailla auttamaan. Hyppynoudon jälkeen otettiin tunnari hiukkasen hajustetuilla väärillä, eikä tässäkään mitään ongelmaa! JESH!

Tänä aamuna otettiin taas metallinouto ja heti perään korkeassa vireessä tunnari "puhtailla" väärillä ja hienosti toimi! :)