Siirrettiin tämän päivän toko treenit meille, kun kentälä oli hirveän paljon lunta eikä siellä treenaamisesta olisi oikein tullut mitään.

Ajattelin ensin etten ottaisi Rasan kanssa oikein mitään, mutta kun laittelin kamoja paikalleen niin päätin sittenkin pikkisen temputtaa sitä. Ensin tutittamalla vähän seuraamista ja sitten pallopalkalla hyppyä. Ei ole oikein vilä hyppykäsky iskostunut tyttelille, joten tavoitteena oli ottaa vain hyppyä ja haittää palkaksi pallo. Ihan mukaviakin onnistumisia saatiin.

Martti aloitti ohjatulla. Ensimmäisessä merkki hiukan haparoiva ja istui merkin taa. Otettiin uudestaan, jolloin pääsin palkkaamaan merkistä ja sitten sai noutaa oikean (oikein hyvä). Seuraavaksi hiukan hyppynoutoa, jossa tuli ääntä. En antanut noutaa ja otettiin uudelleen (pieni ennakointi hyppyyn), ok nouto ja palautus hiukan kaukaa, mutta ihan hiiren hiljaa :)

Loppuun sitten vielä tunnari liikkurin kanssa. Nosteli aluksi vääriä ja oli kapuloilla aika rauhaton, mutta etsi ja toi kuitenkin oman. Valoa tunnelin päässä taas?

Kiitos kaikille treeniseurasta :)