Sunnuntaina oltiin taas Varpsin agilitytreeneissä. Aloitettiin matalalla hyppysyoralla, vähän alkuverkan tapaisesti. Otin nyt aluksi lähinnä vain yksittäisinä hyppyä, rengasta ja muuria. Olin aika yllättynyt, kun Martti suoritti renkaan joka kerta itsenäisesti ja puhtaasti. Ollaan me jossain asiassa kehitytty. Pari kertaa otin myös hyppy - rengas "sarjan" ja sekin meni hienosti.

Seuraavaksi hyppy + pujottelu ja tadaa! Kerralla loitosuoritus! Itse treeniradalla meillä oli aika kikkaileva hyppyrata, jossa piti oikein kunnolla olla hereillä ja miettiä kuinka ohjaa. Oli mulle jotenkin tosi haasteellista, mutta Martti suoriutui juurikin niin kuin ohjasin. Sama juttu oikeastaan sitten toisellakin radalla. Siinä tuli taas huomatuksi kaikkia jänniä juttuja ohjauksen kanssa; Martti hyppää niin hurjan pitkiä hyppyjä, joita mun on vielä vaikea ottaa huomioon rataantutustuessa että usein pitää vaihtaa ohjauskuviota. Nyt se kyllä yllätti minut aika totaalisesti, koska ohjattavuus oli tosi hyvä.

Kontaktit menivät oikein kivasti ja keppejäkin vielä hinkattiin jonkun keran (ei ihan niin hyvällä menestyksellä kun ensimmäisellä kerralla).