Soiteltiin maanantaina Rasan luustotuloksia kennelliittoon. Lonkat A ja kyynärät Liimanin arvion mukaan 1/0 mutta oli laittanut kuvan paneeliin koska ei itse pystynyt varmaksi sanomaan onko tulkinta oikea. Nyt sitten odotellaan pari kuukautta mitä mieltä siellä ollaan ja sitten mahdollisesti tutkitaan uudelleen eri menetelmillä tai jotain. Nivelrikkoa ei onneksi ole ja tuskin tulee Rasaa vaivaamaan kovinkaan paljoa. Rasitus sitä ei ainakaan tunnu pahentavan. Hirmuisesti harmitti kuitenkin jo pelkkä epäilyt, mutta ei mahda mitään.

Maanantaina reenasin vähän tottista Martin kanssa. Ennen pentukurssia, lenkin jälkeen esteet, jossa hypyssä ponnistusta. A:lle karkasi ja toi hypyn kautta. Uusin ja ennakoinnista kävin itse hakemassa kapulan pois ja uutta heittoa putkeen. Saatiin sitten onnistuminenkin. Pentukurssin jälkeen vielä uudet kuviot Reijan & Sarin valvovien silmien alla. Täyskäännöksestä vasemmalle löytyi mun kädestä ihan oma elämä jota korjattiin. Parani täyskäännös aikalailla! Kiitos taas hyvistä huomioista!! :) Loppuun vielä eteenmeno purkille.

Tiistaina pikaiset kotitokot. Vähän vaisua merkkiä ja ihan ok ruutua. Mukavaa seuraamista. Kaikki reilusti palkaten. Rasa teki vähän perusasentoja ja liikkeellelähtöjä, jotka ihan superhuippuja! On mennyt valtavasti eteenpäin. Myös luoksetulo meni hienoti.