Ja olisikos se taas meilläkin aika laittaa viimevuotta pakettiin ja suunnitella tulevaa. Kohtuu paljon ollaan vuoden aikana tehty ja saavutettukin lähinnä Martin kanssa mutta Rasa jäi valitettavasti vähemmälle. Mutta, mutta:

Martin tavoitteet vuodelle 2011: Hyväksytty PEHA, JK3. Tokoillaan ja metsästetään toki ykkösiä muttei kuolla jos ei niitä saada. Toivottavasti voidaan osallistua molempiin erkkarin tokoihin. Aksataan omaksi iloksi ehken kisakentilläkin ilman minkään valtakunnan tavoitteita.

Martin vuosi meni U-P-E-A-S-T-I!! Alkuvuodesta ensimmäinen EVL 1-tulos ja loppuvuodesta toinen. JK3-koulareita tuli kaksin kappalein ja aika makoisin pisteinkin vaikkei ihan ykkösiin yllettykään. Syksyllä vielä hyväksytty PEHA josta myös hälyryhmäkelpoisuus ja kirsikkana kakussa eräänlaisen viranomaistestin suorittaminen. Martti on ollut kyllä niin hieno!

Martin tavoitteet vuodelle 2012: EVL 1-tulos. Piste. Todennäköisesti käydään myös jälki kokeessa ja toivottavasti hakukokeissakin mutta vaan jos viitsitään ja jaksetaan. Näillä ei ole enää niin painetta kun hälyryhmäkelpoisuus on voimassa kuitenkin 2013 syksyyn ja sitten pitääkin harkita jo niitä eläkepäiviä...

Rasan tavoitteena vuodelle 2011: VOI1 ja jos päästään SM-joukkueeseen niin mahdollisesti TK3 (katsellaan nyt miten innostutaan kokeissa käymään ja miten ne menee). Loppuvuodesta EVL:n liikkeet pakettiin ja kisakuntoon. Tavoitteena päästä siis korkkaamaan evl vuonna 2011. Aksaakin jatketaan sekä reeneissä että kisoissa, Tosin ihan hupailumielessä, ilman sen kummempia tavoitteita.

Rasan tavoitteet jäivätkin sitten toteutumatta. Sen kanssa käytiin TK2 ja SM-kisoissa tälläkertaa oli "tyytyminen" kakkospaikkaan. Voittajassa ei startattu, reenattiin liian vähän ja liikkeet eivät vieläkään ole valmiina (heh, Martin kanssa olin käynyt jo vaikka ja kuinka monta koetta siinä vaiheessa kun se oli tuossa kuosissa). EVL liikkeitä ei ole edes mietitty vielä :(  BH sentäs suoritettiin.

Rasan tavoitteet vuodelle 2012: VOI 1-tulos. Rasan reenaus on kyllä nytkin retuperällä ja ihan Martin varjossa mutta on se kumma jos ei senvertaa saa aikaiseksi :P PK-kokeissa voisi käydä jos vaan saa kaikki natsaamaan. Nyt näyttää hyvälle ainakin jäljen osalta. Hakua ollaan tehty aika satunnaisesti. Kyllähän se löytää mutta se maalimieskäytös...