Eilen tuli lunta taivaan täydeltä mutta sehän ei meitä estänyt menemästä hallille tokoilemaan. Rasa ja Panu ottivat ainakin seuraamisjuttuja, tunnaria ja leikkimistä. Seuraamisesta tuli sujuvampaa kun Panu pääsi oikeasti kunnolla liikkeelle eikä hipsuttanut. Todettiin taas myös että Rasa käyttää takaosaansa hyvin askelsiirtymissä, mutta liikkeessä käännökset vasemmalle ovat vielä hiukan haparoivia. Kyllä ne sieltä löytyvät. "Tunnarissa" osasi jo hienosti mennä etsimään nameja.

Martti, Vala ja Bongo aloittivat paikallaoloilla. Molemmat ihan hyvät, istuminen vissiin aavistuksen rauhaton? Palkkasin vähän etuajassa ja ylimääräisiä, ettei viime kerran härdellit häiritsisi. Omalla vuorolla aloitettiin seuraamisella. Ihan mukavaa seuraamista. Juoksukin on parantunut, mutta on siinä vielä petraamistakin. Sitten idaria. Mulle on nyt jäänyt se kammotus että Martti ei lähde kunnolla seuraamaan ja käskin aivan liian aikaisin, josta tuli vähän ihme säätöä. Käsky siis oikea-aikaisemmaksi. Kaikki jäävät hyviä, pysyi ihan ok paikallaan, mutta piippasi. Pikkusen alkoi jo ennakoida seuraamaan lähtöjä. Palkkasin vasta juuri ennen liikkeen loppua.

Luoksetulossa ensin pysäytystä takapalkalla. Sitten oli tarkoitus ottaa normiluoksetulo, mutta liikkui seisomisesta liikkurin käskystä, joten jouduin palauttamaan siihen takaisin. Seuraava väli hiukan vaisu, mutta maasta (iloisemmalla käskyllä) tuli jo oikein reippaasti.
Ruudun merkki hyvä, mutta vaadittiin ainakin neljä toistoa että lähti ilman haukkua ruutuun. Itse ruutuunmeno sitten hiukan kärsi, mutta löytyihän se pallo sieltä. Lähetin vielä hetsaamalla uudestaan.
Ohjatussa palkkasin / kehuin hienoista merkeistä. Tarkoituksena oli noutaa vasen, mutta tuli jotain ihme sähläystä ja lähti ihan minne sattuu. No, uusi palautus merkille ja löytyihän se oikea (eikös tän saa aina kokeessakin uusia jos menee huonosti...?). Vielä pari merkkiä palkaten.
Tunnari eilen super. varmasti otti oman heti kun sen löysi.

Kiitos treeniseurasta! Olipas hyvät treenit!