Sunnuntaina ihana Tukisukkisjengi kokoontui kaiken järjen vastaisesti Pieksämäen kylmään halliin... *hrrrr* Oli aivan tautisen kylmää mutta reenattiinpas silti ja vähänkös oli taas mukavaa! Martin kanssa otettiin seuraamisen liikkeellelähtöjä, koska ne olivat ihan kakkoja. Tytsyt sitten pistivät minut tekemään homman viimeinkin _oikein_ eli ei otettu edes ekaa askelta, vaan keskityttiin kontaktin säilymiseen. Mukavaa ja TOIMI! Koko seuraamiseen tuli ihan eri intensiteetti ja samalla (kuten Päivikki hyvin totesi) koko seuraa-käsky ladataan uudelleen.
Seuraavaksi taidettiinkin hinkata ruutua, jossa palkkapurkki valmiina. Merkit olivat vähän hukassa, ja Martti ei oikein tiennyt minne mennä. Tässä siis pitäisi tarkemmin kertoa että mille merkille oltiin menossa, koska tokoleikin seurauksena olen nyt antanut sen liikaa valikoida itse mihin merkille se menee. Hyvä huomio ja tämä seurantaan! Itse ruutuunmenot hyviä, otettiin eri suunnista ja siinä toki teemana paikka. Kokonainen ruutukin, joka muuten ihan ok, mutta aavistuksen vaisu luoksetulo.
Salamakin otettiin, ei arponut ollenkaan järjestystä joka taisi olla maa-istu-seiso. Tästä ei siis tarvitse huolestua. Tunnarissa ensin väärä, mutta uudella yrityksellä oikein hyvä suoritus.
Loppuun otettiin palkaton ja käskytetty seuraaminen + suora luoksetulo (ilman loppuasentoa) palkkapurkille. Hyvät reenit! Martti lähtikin Pieksämäeltä viikon lomalle Lauran mukaan. Taimin juoksut ovat siis alakaneet ja nyt odotellaan että josko pariskunta saisi laitettua pentusia alulle!

Nyt kun kotona on vaan Rasa, niin sen kanssahan pitää sitten raanata niin maan perusteellisesti. Eilen hinkutettiin seuraamispaikkaa namilla. Krääh, ei toiminut oikein.... Rasalle iski ankeuttaja ja se jätättti jos ei houkutellut. Jos tulee kivaa settiä eli vasemmalle käännöksiä ja perusasentoja niin oli ihan skarppina, muuten ihan ankeutunut. En päästänyt sitä helpolla vaan kipittelin menemään sen verran että sain parit hyvät toistot kuitenkin. Lisäksi reenattiin pieni ikuisuus kaukoja, joissa aavistus valoa ehken näkyvissä tunnelin päässä...?

Tänään käytiin Rasan kanssa hallilla reenaamassa. Ensin pujottelua, joka oikealta ihan jees ja vasemmalta ei sitten millään.... Ruutua otettiin moneen väliin ykköstoistoja niin että Henna vei palloa. Seuraamista tehtiin pallo kainalossa, ja nyt ihana ilme! Just sellainen kun haluankin! Tässä voi hinkata sitä paikkakin vasemmalle käännöksillä ja takapääharkoilla koska se on Rasasta vaan kivaa. Istuminenkin toimi ykkösellä ja kaukotkin ihan kivasti. Väliin lyhyeltä matkalta ruutuun ilman palloa ja tämä hyvä!! Loppuun vielä metskua, jossa jatkettiin samaa palautusvauhtiteemaa - joka toimii hyvin. Huomenna ja tostaina vielä hallille tokottamaan ja perjantaina oisi sitten aksaa. Onni on lämmin reenihalli! <3