Eiliset tottistreenit menivät oikein kivasti, mutta suunnitelmissa oli tieten ottaa haukutusta + leikitystä alkuun ja se sitten unohtui... Martti oli kuitenkin tosi iloinen ja reipas. Aloitettiin vasemmalle käännöksillä ja seuraamisella. Kontakti pysyi hyvin ja paikallakäännöksissä sekä lyhyissä pätkissä käytti takaosaa hyvin. Reija huomasi että täyskäännöksissä lintsaa hiukan vaikka niissäkin kontakti oli mainio, ja tähän auttoi paljon se, että otti täyskäännöksen jälkeen pysähdyksen tai ainakin hidasti. Palkkasin enimmäkseen namilla ja muutaman kerran namipatukalla, joka toimikin oikein hienosti.
Seuraavaksi vähän jääviä liikkeitä joista takapalkka. Ihan ok suorituksia, ei mitään häikäisevää mutta ei arpomistakaan. Lisää rutiinia niin luulen että hyvin menee.
Hypyllä ponnisteli tällä kertaa, joten palkaksi vain nami. A menikin sitten loistavasti ja siitä palkaksi leikki, vaikka Martista olikin outoa irrottaa kapulasta omine aikoineen :) Uusi yritys hyppyä, joka jo parempi vaikka hipsua hiukan tulikin. Tästä palkaksi leikkiä, jossa namusukka hiukkasen levisi.
Eteenmenossa seuraaminen vähän täältä sinnepäin, ihan hyvä vauhti ja kohtuullisen suora eteneminen vaikka hiukan joutui taas palkkaa etsimään. Pitänee ottaa joku sadan litran saavi käyttöön kun ei meinaa muuten löytyä...
Lopuksi hetkonen haukutusta ja leikkiä. Sari leikitti Marttia sukalla jonkun aikaa ja Martti leikki oikein hyvin. Mulla on edelleen taipumusta tyrkyttää lelua, mikä ei tieten ole se toivottava juttu. Kovasti oli mielipide sen kaltainen että tuo leikkisi ilman sitä namiakin, mutta itse hiukan epäilen. Kokeillaan nyt kuitenkin maanantaihin asti ainakin, mutta mieluummin sitten leikitän sen namin kanssa (vaikka siinä vähän liikaa liikkuvia osia onkin) jos vaihtoehto on ettei saa Marttia leikkimään ollenkaan tai leikkiminen on sille väkinäistä yrittämistä. Tuon asian suhteen on tultu nyt kevään aikana kuitenkin aikamoinen kengurunloikka eteenpäin.

Rasa treeneili vaan pienen hetken kotipihassa narupallolla. Aiheena taas kontakti ja liikkeellelähdöt sekä jäävät. Meinasi vaipua semmoiseen ihmeelliseen pallokoomaan jossain vaiheessa ja piti tehdä pari juttua ihan pelkän nappulan voimin että sai neidin takaisin samoihin sfääreihin :) Hauskaa sillä tuntui kuitenkin olevan :)