Torstain hakutreeneissä Nosteelle kuusi maalia, joista kolme yliheittona. Irtosi hyvin, etsi innokkaasti ja aloitti haukun itsenäisesti. Viisi ekaa otettiin pimeänä ja viimonen haamuna. Yliheitoissa pysyi hyvin odottamassa, kaksi ekaa palkkasin keskilinjalle ja kolmannen lähetin sitten lennosta yli. Haukkuja 5-15, vaihdellen. Ensi kerralla (onpas näitä nyt kiva suunnitella kun ei ikinä tiedä että onko se ensi kerta ensi viikolla vai ensi keväänä...) voisi ottaa kolme maalia ja nyt alkaa pidentää haukkua. Edelliskerran ilmaisutreenit tuottivat jo aika hyvin tulosta ja hyvin alkaa olla haukku hallussa.

Perjantaina sitten märällä mulloksella jälki. Oli poutaa kun jäljen tein mutta pelto oli kohtuu märkä. Laitoin tyhjiä ekalle pätkälle 7 + 2 namia ja tokalle 9 + 2 namia. "Sivut serpentiiniä" päässä terävä kulma ja lopussa pitkä suora. Aika nopsaan alkoi satamaan ja ajettiin vielä kaksi jälkeä ennen Nosteen jälkeä joten ei enää oikein selviytynyt. Jo jäljen nostaminen oli vaikeaa, samoin ajaminen. Nameista ei ollut hyötyä kun ne olivat jossain vesilammikossa. Jotenkin se sai pätkiä ekasta suorasta ajettua, kulmaa tarkkoi hurjan pitkään ja toinen sivu meni aikalailla etsiskellessä loppusuoraa lukuunottamatta jonka sai sitten ajettua. Ikää jäljellä oli reilu tunti ja tosiaan sadetta hulluna ja ukkosta päälle. Eipä paljoa meidän itsetuntoa nostanut tämä jälki mutta reenataanpas edelleen, ei sitä aina voi pysyä mukavuusalueellaan, varsinkin kun se FH jälki vastaavassa tilanteessa olisi ollut 3 tuntia vanha...

Kotosalla ollaan tokoiltu voittajan juttuja. Osa enemmän ja osa vähemmän onnistuen mutta mukavaa on ollut ja hyvä asenne. Yritän nyt jaksaa edes kaukoja tehdä joka päivä että homma etenisikin. Tänään sitten nuorten koirien tokoringin koulutukseen :)