Niillä vähillä tokoreeneillä päätin ottaa härkää sarvista ja tehdä evl:liikkeet kahdessa osassa, tutussa järjestyksessä ja siis kokeenomaisena. Paikalla myös Jutta ja Merja. Seuraaminen oli ihan ok. Vähän liikaa paikka elää mutta kontakti ihan ok mallilla eikä mitään superisoja kämmejä. Idarissa meni istumisen maahan, muuten suht ok (olisi voinut vieläkin aktiivisemmin seurata ja oli jätön jälkeen joka kerta haistellut - tähän pitää puuttua). Luoksetulo ihan ok, tosin hitaahkot pysähdykset. Ruudussa hyvä merkki ja ruutu hukassa. Vaikka reenin idea siinä vähän enikin, niin uusin näytettyäni minne piti mennä. Kun  onnistui niin liike loppuun normaalisti ja kehästä pois kehujen kanssa ja päälle leikkiä ja nameja.

Toisessa erässä ensin ohjattu, jossa huono suunta (hyvä merkki!) mutta sain ohjailtua oikealle kapulalle (nollan suoritus käskyjen takia), hyvä palautus. Hyppynouto ihan jees, vieläkin kovempaa pääsisi. Tunnarissa haisteli piitkään ja rauhattomasti, taisi nostaa jotain väärääkin, mutta toi oman! Jee, jee! Tätä nyt seuraavat reenit kuiteskin helpotettuna. Kaukot ihan hirveellä liikkumisella, mutta innokkaana :) 

Kaikenkaikkiaan hulluna liikevirheitä, mikä ei näillä reenimäärillä yllätä, mutta ihan parasta oli se, että Martti palkkautui kehuista todella hyvin eikä ollut millänsäkkään siitä ettei palkkaa tullut. Mahtavaa! <3

Rasa pääsi tekemään reenien alussa paikkamakuun joka meni taas ihan kivasti ja sai se tehdä myöhemmin muutaman kaukon, luoksarin pysäytyksen ja luoksetuloa muutenkin.