Pikainen tiivistelmä useamman päivän tokoista:

Perjantai-iltana otettiin metallinouto (muutama toisto, pääasiana suora luovutusasento), tunnari (oikea tuli, mutta nosti ensin kahta väärää) ja kaukoja (tosi iloiset ja hyvät. Ei siirtynyt juuri yhtään, tosin matkaakaan ei ollut paljoa. Paljon takapalkkaa).

Lauantaiaamupäivällä päästiin taas pitkästä aikaa treenaamaan Maisan ja Mantan kanssa Joensuuhun. Häiriönä oli muutama toopermanni. Aloitettiin paikallaololla, jotka menivät Martin osalta oikein mainiosti. Otettiin makuuta häiriöllä ja pieni istuminenkin. Välimatkaa koirilla oli noin metri, eli ihan kunnon häiriö tuli toisen koiran vapauttamisesta.

Maisa korjasi tosi paljon meidän seuraamista ja se paranikin loppua kohden! Ihanaa kun oli kunnon liikkeenohjausta!! Mun täyskäännökset ja pysähdykset on taas olleet aika hassuja, mutta nyt saa nämäkin tehtyä jämäkämmin (ainakin hetken..). Myös juoksua otettiin, kun se oli aikalailla nukkumista. Tätäkin saatiin parannettua hyvin. Seuraamisen lopuksi otettiin vielä sitä perinteistä sivulla kontaktissa oloa Maisan tehdessä häiriötä. Tämä teki NIIN hyvää!

Lopuksi jäävät liikkeet suorapalkalla. Istuminen on edelleen aika epävarman oloista, eikä siinä ole oikein mitään säpäkkyyttä. Pitänee kuitenkin nyt tässä vaiheessa olla tyytyväinen, että se tekee kaikki eri asennot, eikä arvo. Seisominen ja maahanmeno priimat :)

Viikonloppuna otettiin muutama tosi lyhyt hakupisto omalla porukalla. Intoa piisasi ja haukku irtosi entiseen malliin! Huippua!

Maanantai aloitettiin luoksetuloilla. Paljon lyhyeltä matkalta "karkaamisia" (näitä pitäisi vaan jaksaa tehdä tosi monta toistoa...) ja pysäytyksien vahvistamista. Enemmänkin olisi voinut treenata, mutta onneksi nämäkin tehdyt harjoitukset olivat onnistuneita. Seuraamistakin otettiin niin, että palkkaa tuli käännöksistä ja nopeuden muutoksista. Tosi mukavaa ja innokasta :)