Perjantaina ajettiin Martin kanssa Joensuuhun. Siellä sitten Popekon treeneihin ja jäljelle, jossa oli kaksi harhaa. Meni hirveää vauhtia ja aika huolimattomasti alun. Kaksi esinettäkin jätti. Ekalle harhalle pyrki molempiin suuntiin, en päästänyt joten lopulta jatkoi eteenpäin. Sitten toisen noteerasi päätä kääntämällä mutta jatkoi kuitenkin oikeaa. Sieltäpä sitten kohta löytyikin maalimies. Ei kovin lupaavaa....

Lauantaina olikin sitten PEJÄ. Mua jännitti aikalailla vaikkei juurikaan ollut toiveita harhan selvittämisestä. Ruudussa olin ihan pihalla ja fiksuna painostin Martin takajäljelle. Siitä sitten nostettiin kuitenkin uudestaan oikeaan suuntaan ja lähdettiin jatkamaan. Eka esine nousi hyvin. Kulmia oli alussa ihan simona ja olinkin jo aika pyörällä päästäni. Toinenkin esine nousi hyvin ja siitä sitten jatkettiin mutta valitettavasti taas harhalle. Olisi pitänyt tajuta että ajaa harhaa kun jäljestys muuttui epävarmemmaksi, mutta kun en ollut varma, niin ajettiin se harha sitten toisen koiran jäljelle asti (onneksi olivat jo sen kohdan menneet). Siihen Martti sitten lopettikin jäljestyksen. Palattiin takaisinpäin ja M nosti uudelleen joko harhan tai oikean jäljen ja ajoi sen tielle. Tässä vaiheessa aikaa oli kulunut jo 50 minuuttia ja mulla oli ketutus senverran suuri että palattiin takaisin autolle. Ihmeen paljon se ketutti vaikka harhaongelma olikin tiedossa. Onneksi oli hyviä tyyppejä jotka saivat tsempattua että ei se pitsinnypläys ehkä kuitenkaan ole mun juttu... ;) Nyt unohdetaan pejä kokeet hetkeksi ja keskitytään PK puoleen. Katsotaan sitten ensi kesänä mikä on tilanne sen harhan suhteen (jatketaan sen reenausta kuitenkin). Eli pakko on panostaa siihen tottikseen. Nyt täytyy oikeasti ottaa se JK3 tähtäimeksi.

Sunnuntaina vielä Lauran ja neitien hurmaavassa seurassa uudet reenit. Ensin hiukan tottista, eli Martin osalta seuraamista palkaten paljon, hiukan jääviä ja luoksetuloa (hyvät), A (meinasi kapula unohtua ekalla) ja eteenmeno. Sitten lähdettiin ajamaan jäljet. Martin jälki oli kuivassa maastossa, jossa ei ollut kovin paljoa aluskasvillisuutta. Ikää oli noin 1,5 tuntia. Jana meni tosi hienosti ja eka keppikin nousi hyvin. Vauhti oli tosin aikamoinen.Kahdelle kepille piti pysäyttää mutta muuten jälki meni hienosti ja kepit nousivat. Oikein mainio jälki näin kenraaliharjoitukseksi. Iso kiitos Laura!! Martti kävi Taran kanssa uimassakin kun lähdettiin pienelle kävelylle. Taisi olla pojalla mieluisat tytöt kaverina. :)

Panu ja Rasa olivat viikonlopun mejäkurssilla, toivotaan että Panu jaksaa raportoida.