Eilen taas reenailtiin monella suunnalla :)

Martin kansaa tottisreeneissä ensin hiukan leikitystä ja seuraamisen alkua, mikä ihan jees, oli sillä ihan mukava asenne. Seuraamisessa tarkkasilmäiset reenikaverit huomasivat sen vähän luistavan takapään käytössä, mitä sitten reenattiin pienellä taka-askeleella. Laukauksiin ei reagoinut taaskaan mitenkään.
Tasamaanouto ihan ok, aavistuksen hidas kapulan nosto, palautus ravilla ja luovutuksessa on vielä vaikeuksia pitää päätä ja kapulaa ylöspäin. Hyppynoudossa pienet hipsut, estenouto aivan mallikas. Eteenmeno uuteen suuntaan, kuppi kuitenkin erittäin hyvin näkyvillä joten suora, mutta ei supernopea eteenmeno.

Kotimatkalla käytiin ajamassa pari tuntia vanha lyhyt mutta tapahtumarikas jälki lyhyellä nurmella. Tällä kertaa oli namitkin maltettu jättää Martille ja pääsin tarkkailemaan kulmia ihan kunnolla. Otin noin viiden metrin janan, joka oli aivan kuin oppikirjasta konsanaan! Jäljen ajo oli koko ajan hirmu hyvän tuntuista. Rauhallista mutta hyvin rullaavaa ja liina pysyi löysällä. Ensimmäinen kulma oli läpinamitettu, ja tästä meni noin 20 cm yli, toisessa kulmassa (jossa varmasti myös paljon häiriöjälkiä) oli jarrunamit ja noin metrin päässä kulmasta lisää namia, tämä oikein hyvä. Kolmannessa tyhjä kulma ja parin metrin päässä nameja, tästäkin yli mutta taas varma nosto. Nelonen läpinamitettu ja tämäkin ihan ok, pienellä ylityksellä. Loput kolme kulmaa aivan täydellisiä (vitonen jarrunamilla, kutonen ja seiska tyhjänä). Aivan lopussa vielä terävä kulma jonka selvittämiseen menikin hetkonen ja sitä palkaksi jäljen ainoa keppi, jonka ilmaisu aivan moitteeton (varsinkin kun olin ihan varma ettei se jälki nyt sinne suuntaan ainakaan ollut mennyt...).
-Hertta

Rasan kanssa olimme Pieksämäellä toko-kurssilla ja huomasin että viikon mittainen tauko sekä suoraan autosta tokoilemaan ei välttämättä ole hyvä yhdistelmä... Nooh paikalla makuussa kerran meinasi lähteä mukaan kun kävin palkkaamassa sitten taas pientä piippiä mutta oli paljon häiriötäkin. Meinaa kans olla turhan omatoiminen kun tulen sivulle seisomaan, nousee ilman eri käskyä sivulle...
Seuraamisessa oli pienenä ongelmana piippaaminen. Yritän vahvistaa näitä poies. Kontakti alkaa sieltä myös pikku hiljaa löytymään.
Tunnariakin otettiin kerran ja hienosti se sieltä löytyi, heinäkasan alta, tässä ei epätöintiä, nyt vain siinä eteenpäin.
Ruutua otettiin pallon kerra ja mitäpä tai mihinpä Rasa ei pallon perässä menisi tai teksisi Ü
Kaikki säheltäminen ja piippaminen meni kyllä ohjaajan piikkiin, ei näin Panu ei....
-Panu-

Vertti on jo 48cm korkea, HUH HUH! Mitäköhän tulee isona? ;-D

1242283217_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1242283272_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja sitten vielä... Hertta tosissaan pilaa mun hyvää hirvikoiran alkua!! Se ON LAIKA!! Ü

1242289634_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1242289644_img-d41d8cd98f00b204e9800998e