Sunnuntaina oltiin tokoilemassa oman ryhmän kanssa. Saatiin ihana Anne neuvomaan, oli ihan huippua! Siinä on kyllä ihminen joka saa kaikki rakentavatkin asiat kuulostamaan tosi mukaville ja kannustaa ihan huipusti. Oli tosi kivaa!

Rasan kanssa tehtiin monenmoista kahdessa setissä. Ekalla kerralla aloitettiin seuraamisella, jossa mopo karkaili tosi paljon. Hidas käyti oli vähän liiankin hidasta (meinasi istuskella) ja edisti viimeaikaisiin nähden aika reippaasti myös perusasennoissa! Huhhuh... Noh, asenne ja kontakti enimmäkseen mallikkaat, joten jotain positiivistakin. Ei vaan pidä tätä unohtamaan. Zetassa ei lähtenyt mukaan seuraamisiin ollenkaan (ei taas voinut kuunnella...). Jäävät ihan ok. Luoksetulo otettiin vissiin kahdesti suorana. Ekalla jotain häikkää, en kyllä enää muista mitä...

Ruudussa kosketusalusta. Nyt pitää ottaa merkki taas tarkemmin työn alle. Ollaan nyt lipsuttu ja oltu ihan liian suurpiirteisiä sen kanssa joten ei toimi enää. Kosketusalustaa nyt hetkeksi mukaan pallopalkan lisäksi. Ja myös kriteeri kuntoon sen kosketusalustan kanssa, eli sitä pitää koskea eikä olla jossain samalla puolella hallia kun se alusta... :P Olipa ihanaa kun joku nyt sen ääneen sanoi, muuten oisin vaan harmaantunut ja hakannut päätä seinään vielä kauan.

Tokassa setissä tehtiin jotain... kaukoja läheltä, tunnari (ekalla oma), hyppynouto käskytettynä. Ei ehken muuta? Nämä ihan ok kaikki. Niin joo, paikallaolot tehtiin ihan alkuun, ne jees :) Olipas kivat treenit!