Tiistaina taas sipulipellolla. Reilun tunnin vanha jälki, jolla pituuttakin aika reippaasti. Namitin kohtuu tiheästi lopussa oli 7 ja 9 tyhjiä, muuten vähemmän. Kaikki kulmat tyhjiä. Aluksi lähti vähän haparoiden, alusta oli vaikeimmillaan ja harhaa paljon. Ajoi kuitenkin ja selvitti ekan kulmankin hyvin. Tarkasteluja tuli tälläkin kertaa suorilla kohtuu paljon, välillä harhoille ja välillä muutoinkin. Ei mitään katastrofaalista kuitenkaan. Kulmat ajoi pääasiassa hyvin, terävässä taas ratkaisi ekalla oikein ja lähtikin hyvin mutta sitten meinasi epäusko taas iskeä, on se kumma miten paljon noi terävät vievät siltä uskoa pois (etenkin mulloksella). Keppejä oli neljä ja noin pitkällä jäljellä ne tuntuivat tuovat kaivatunlaisia hengähdyksiä, hyvin ilmaisi kaikki.

Tänään sitten hakutreeneissä kuusi ukkoa joista kolme haamuna ja kolme pimeänä. Teemana suorat pistot. Tosi hyvin eteni, pistot olivat ihan kohtuullisen hyviä ja haukkukin lähti kohtuu mukavasti. Ensi kerralla ehkä ilmaisupainotteinen treeni?

Hakuilun jälkeen tehtiin vielä esineet. Ei ihan täysikokoinen ruutu jossa paljon esineitä. Kolme pistoa ja kolme esinettä kourassa. Olinpas kovin hämmentynyt! Teki ihan sairaan hyvällä motivaatiolla ja asenteella ja palautuksethan nyt on ennenkin olleet kunnossa. Kehuin ja palkkasin kaikista aika isosti. Tämä on kummitellut taaraivossa koska kokeen jälkeen ei olla treenattu mutta näköjään se on jotenkin mystisesti mennyt eteenpäin, ei paha! :D

Nyt kun vielä jostain löytyisi intoa ja motivaatiota treenailla tokojuttujakin...