Tänään oltiin ensimmäistä kertaa Rasan kanssa uuden tokoryhmän treeneissä. Tarkoituksena on siis käydä mahdollisimman usein noissa ryhmätreeneissä (niitä on aina sunnuntaisin) ja saada Rasavillikin koekuntoon kohtapuoleen. Toiveena olisi saada avoimesta luokasta ykkönen viimeistään kesällä että voisi sitten keskittyä ylempien luokkien liikkeisiin, mutta katsotaan nyt miten lähtee sujumaan.

Harjoitukset aloitettiin paikkamakuulla, jossa kävin kerran välipalkkaamassa. Rasa oli liian leoton ja siirteli painoa lonkalta toiselle. Lopuksi kun laitoin tyhmästi käden taskuun niin säntäsi mun luo. Huh, tässä riittää hommaa!
Yksilövuorolla aloitettiin seuraamisella, jossa nyt aletaan siirtää Rasankin perusasentoa taaksepäin jotta se ei estäsi niin pahasti seuraamisessa. Jäävät liikkeet leikittiin istumista lukuunottamatta ja näissä ei mitään arpomista. Loppuun luoksetulon loppuasentoja ja vauhtiluoksetulo.
Lopuksi otettiin vielä Hannan kanssa kahdestaan paikkamakuu johon laitoin Rasalle purkin eteen ja se auttoi tosi paljon. Oli paljon rauhallisempi ja keskittyneempi.

Ensi viikolla Rasa harjoittelee siis joka päivä paikkamakuuta ja perusasentoa ja seuraamista. Tästä lähdetään :) Pikkuinen on ainakin tosi reipas ja innokas.