Tiistaina käytiin taas hakuilemassa ja tälläkertaa otettiin pääasiaksi ilmaisu. Tehtiin siis Nosteelle yksi lyhyt pisto (ehken 10 m), mm näkyvissä istumassa ja helpossa paikassa. Maalin tehtävä pitää Noste haukkumassa ja me muut kierrettiin siinä ympärillä ja tehtiin lievää häiriötä. Aluksi oli hiukan häpsingillään mutta hienosti hoiti ja hyvin jaksoi haukkua. Lopuksi vielä otettiin toinen etukulma (pimeänä) jossa palkka heti haukun itsenäisestä aloituksesta.
Ensi kerralla voisi tehdä taas pistohommia joista vaikka osa yliheittoina.

Keskiviikkona reenailtiin varmaan vain pihatokoja, ei oikein muistikuvaa. Vissiin tehtiin lähinnä seuraamisen tiiviyttä naksutellen, perusasentoja, kaukoja yms.

Torstaina Mariannen kanssa peltojäljellä. Tuore, noin 30 min vanha jälki jolla teemana terävät kulmat ja aika pitkät tyhjät. Jäljesti tosi voimalla, jouduin aluksi varsinkin pitelemään ihan tosissani vastaan. Kulmia taisi olla kolme suoraa ja viisi terävää. Terävistä eka meni ehken parhaiten, muita tarkisteli ja viimeisessä ihan kunnon jäljeltä tippuminen jonka kuitenkin sai ratkaistua. Sen jälkeen loppujälki olikin melkein tyhjä ja sisälsi kaksi kulmaa jotka otti tosi huolella. Myös jäljestys oli tuon jälkeen paljon vakaampaa ja huolellisempaa. Kepit piilotin tarkoituksella tosi syvälle ettei näkisi niitä mutta ilmaisut silti tosi hyvät :)

Torstain tokotreeneissä koko avoin läpi, teemana asenne. Kaikki muut menivät oikein hyvin mutta istuminen ihan totaalihukassa.

Tänään vielä pikaviimeistelyt, vähän seuraamista, istuminen, nouto (palkka vauhdista) ja ruutu jossa eka alustalle, toinen kierron kautta tyhjään. Voi onnistua tai olla onnistumatta huomenna :)