Tänään oli taas pari mummoa eksynyt metsään :) Rasalle otettiin ensin mielikuva, jonka paikantamiseen tosin meni hetki, kun ei meinannut saada hajua. Kaksi seuraavaa otettiin niin että Rasa näki kun menivät yhtä aikaa eri puolille. Olin itse ihan hiljaa ja kun maalit olivat paikoillaan ja Rasa valinnut ensimmäisen puolensa, lähetin vähäeleisesti matkaan. Tämä löytyi kohtuullisen helposti. Kolmannelle oli aika voimakas tuuli ja lähtikin sitten volttaamaan :-/ Kutsuin joitain kertoja luo, mikä taas tuntuu lisäävän volttausta epävarmassa tilanteessa. Mentiin sitten yhdessä etenpäin ja löytyihän se. Pitää ottaa seuraavallakin kerralla pitkää matkaa mielikuvilla että saadaan sitä uskallusta edetä tarpeeksi kauas. Kyllä se siitä lähtee :)

Martti aloitti niin että se näki alussa kun kaksi maalimiestä meni takarajaa kohden. Odotettiin hetki että pääsivät pois näkyvistä ja lähetin eteenpäin. Tosi hyvä pisto vaikeassa paikassa ja tasainen haukkusarja (parikymmentä haukkua). Toiselle tuli samanmoinen hyvä pisto ja Reija kerkesi jarruttaa minua etten onneksi pitänyt kamalaa kiirettä vaikka meinasin jo karata :) Tälläkin hyvä haukku ja asiallinen olemus maalimiehellä. Pääsin ihan lähelle ongelmitta. Kolmannelle pimeä pisto suorapalkalla ja jälleen aivan viivasuora pisto!! Martti oli tänään ihan kone, olen tosi tyytyväinen :)

Vertti kävi eilen rokotuksilla ja pallitkin löytyivät :) Pikkuinen on harjoitellut kotona maahanmenoa, sivulle tuloa, kontaktia ja seuraamispaikkaa. On se pätevä karhunpoikanen.