Laitetaas jotain mitä viime viikosta vielä muistan... Maanantaina kaoottiset kimppatokot jossa pääasiana se että yksi pikkuihminen pysyyisi samassa paikassa (katotaanpa onko vielä joskus 16 vuoden päästä noin innokkaasti pyrkimässä yliopistoon!). Tehtiin kokonaisuus joka vireeltään heikko mutta hyvä oli huomata että tekee se vaikka ohjaaja ei ihan pelaakaan samalla kentällä. Mitään ihan kamalan hazardia ei tapahtunut eli ois sieltä varmaan ykkönen tullut mutta ei se nyt mitään kaunista ollut.

Tiistaina jälki (15 /39). Oli helppo alokasluokan metsäjälki. Meni niin sairaan huonosti että ihan ärsytti. Mikä meni vikaan? Alla oli taas esineruutu, jossa 3 esinettä käteen sikareippaasti, sotkeeko tämä? Viimeksi sotki ja esineitähän on reenattu sen kaksi kertaa... Oliko alue talatumpi (tuolla se on ihan mahdollista). Oliko liinatuntuma jotenkin vääränlainen? Jotain on mennyt nyt kuitenkin pieleen koska se itsenäinen ja hyvin tsemppaava koira hukkasi jäljen joka ikisessä kulmassa eikä halunnut itsenäisesti enää etsiä. Tuli ihan liikaa painetta ohjaajaltakin kun **tutti. Eipä siinä. Nöyrin mielin jatkamme harrastusta...

Keskiviikkona sitten oikein onnistuneet ja hyvänmielen tokotreenit porukalla, muuta ei mieleen jäänyt kuin tuo hyvä mieli :)

Perjantaina yöllä ajeltiin Vääksyyn josta sitten pikataival TOKOn MM kisoja katsomaan Vantaalle. Oli muuten ihan just sellasen geimit että kannatti herätä keskellä yötä ja kannatti todellakin ajaa tuonne syrjään kattomaan! On ne huiput vaan aika huikeita ja se Saksan Freezer...! Wau! Ja miten ihanaa yhteistyötä, iloisia koirakoita ja yhdessä tekemisen riemua, ou dear <3 Tästä inspiroutuneena illalla ihan minimini treenitkin vaikka Noste oli aika väsynyt, ja olipa aika siistiä että mun pikku porkkisUrokseni teki töitä ihan normaalisti vaikka oli viettänyt päivän tärppipäiväisen nartun hajuja haistellen! Sama draivi jatkui koko viikonlopun. Hienoa!

Lauantaina pyörähdettiin Maailman Voittaja näyttelyä ihmettelemässä. Olihan siellä vaikka ja mitä. Ja saattoi taas huomata että ei toi ehkä ole ihan mun pala kakkua mutta hieno tapahtuma ja erityisen hieno tokonäytös valmennusrenkaalaisilta. Lauantaiaamuna ja -iltana Lauran pihalla vähän tokoiltiin. Alan saada ajatusta siitä miten lelulle kilpailemisen saan ehkä jalostettua niin että se paikallaanoleva lelu ois parempi. Täytyy vaan antaa itsestään paljon ja edetä tarpeeksi hitaasti, nyt on hiukka hapuilua ja kokeilua.

Sunnuntaina sitten Taimiston porukalla aksaa. On se vaan NIIN siistiä! Noste tuppaa hiukka jumimaan palkkahenkilöön joten palkkausta pitäisi vaihdella ja järjestää yllätyksiä. Pitää jutella Jounin kanssa, tää on hankalampi viedä käytäntöön kun en itse nyt aksaile vaan Jouni hoitaa ne treenit. Oli hienoa nähdä sukulaiskoirakoita ihmisineen ja huomata että on niissä sisaruksissa paljon samaa. Ja toisaalta hyvin näki senkin että me ollaan aika hyvin saatu tehtyä Nosteen kanssa oikeita asioita. Kun sitä ei ole viety nami kädessä, se juoksee rohkeasti ohjaajan ohi tekemään tehtävää eikä jarruttele väärissä paikoissa. Sunnuntaista vielä sen verran että Martin pennut ovat kunnostautuneet taas ihan urakalla! Viime tapaamisen jälkeen Sumu, Kulo ja Suri on luonnetestattu, Kulo on jalostustarkastettu ja Suri on suorittanut BH kokeen ja saanut tokossa AVO1-tuloksen! Nämä kaikki toki muistettiin toki palkita kiitokseksi aktiivisuudesta. Ihania ihmisiä ja koiria! <3 Kiitos Laura kun taas järjestit ja majoitit ja kaikkea! Maailma on nyt taas aika paljon parempi paikka!

Laitetaan vielä pikkuisen jotain eilisistä kotitokoista. Tunnari aivan ihanalla asenteella, seuraamisessa hinkattiin paikkaa sillä nyt on muuttunut hieman väljäksi.