Tottisteltiin Terhin ja porkkispoikien kanssa Leppävirralla. Martin kanssa ensin kentän reunalla normit alkuvirittelyt, eli askelsiirtymät ja leikkiä namilelulla. Sitten Terhi otti Urhon autosta häiriöksi. Martti murisi kahdesti ihan pikkuisen ja keskittyi sitten tosi hyvin olennaiseen! Jesh! Tää on mennyt eteenpäin. mentiin porukalla kentälle ja Martille hetki odotusta ja seuraamisen aloituksesta vapautus, palkka ja autoon.

Martti omalla liikevuorollaan aloitti perusasentoreenillä jossa Terhi teki häiriöitä. Marti kuuppa meni ihan sekaisin mutta saatiin se sitten kuuntelemaan minuakin. Seuraamisessa häiriökäskyt eivät haitanneet enää. Teemana käännökset ja temponvaihdot jotka molemmat menivät oikein hyvin. Jäävät liikkeet järjestyksessä maahan - seiso - istu. Liikkeet ok tosi avuilla ja suorapalkalla. Molemmat luoksetulot myös hyviä ja reippaita (ollaan nyt näihin tyytyväisiä vaikka voisihan se vieläkin kovempaa tulla). Ryömimisessä autoin taas normaaliin tapaan runsaasti, nyt se sentään osaa jo ryömiä. Saattaa tuosta ehkä muutama piste tulla...? Nouto autoharjalla ja nyt ihme säätöä. kahdella ekalla kerralla tiputteli, en hyväksynyt enkä palkannut, kolmannella hyvä nouto mutta mie en enää osannut heittää... Eteenmeno lyhyellä kentällä palkalle oikein hyvä. Hyvät viimeistelyt, nyt ei enää reenata ennen koetta.

Rasa sai tokotella: Alkuun kaukoja, jotka varmistellen. Tunnarissa nosti kapulan heti kun sai hajun eli väärä tuli :( Toisella toistolla sitten onnistui. Hyppynoudon sössin itse, pitää muistaa että Rasa helposti hypyn jälkeen tarjoaa seuraamista eikä se osaa vielä itsenäisesti palauttaa hypyn kautta vinoja - näitä pitää muistaa reenata!! Metallinouto onnistui ykkösellä, pikkusen kyllä kolisi kapula hampaisiin. Ruudussa monta toistoa lelulle ja yksi tyhjään. Luoksetulossa ensin suora + palkka, sitten Terhi heitti pallon pysähdyksestä, sitten maahanmeno erilisenä.

Hyvät reenit, kiitos taas Terhi!