Noste on harjoitellut kovasti ruualle aktiivisuutta ja hyvälle näyttää. Ollaan myös aloitettu maahanmenon, luoksetulon ja istumisen harjoittelu ruualla. Leikittykin on. Yksi treeni ollaan tehty koirakentällä, muuten vielä sisällä.  Pentu on aika pop. Se on jotenkin paljon lupaavampi mitä osasin edes odottaa ja nyt mulla on tosi hyvä olo siitä että olen ehkä valitsemassa hyvin tolle koiralle sopivaa koulutustyyliä.

Nurmeksessa ollessa Noste on tehnyt nyt neljä minijälkeä ja pikkuhiljaa alkaa homma hahmottua.
Tässä Nosteen kotireenistä video (viime lauantailta): http://www.youtube.com/watch?v=pk5jkVRqY1s&feature=youtu.be

 

Rasa on tokoillut, ihan eeshommia, tosin se johtoajatus taitaa ohjaajalta olla nyt hukassa. Etsiskellään se ensiviikkoon mennessä ;) Maanantaina rasa pääsi hakutreeneihin ja toimi paljon paremmin mitä ajattelin. Meni sinne minne pitikin, ei härönnyt omiaan ja ilmaisuissakin oli pilkahdus toivoa. Rasa teki neljä suoraa pistoa, ekan pakona, muut pimeänä ja kaikilta jonkinmoiset haukut niin että maaleilla oli pallo näkyvissä.

Tänään mun maailman paras jälkikoirani eli Martti pääsi noin tunnin vanhalle jäljelle. Tyyppi veti 8 kk tauon jälkeen ihan kuin ei mitään taukoa olisi ollutkaan. Hieno nosto, tarkkaa jäljestystä niin ettei edes terävistä kulmista mennyt yli ja kaikki kepit nousivat tosi helposti. Se on vaan niin paras! Melkein itku meinasi päästä kun tekis niin mieli kokeeseen! Odotellaan nyt tuomiota kesäkuulle asti että päästäänkö kokeisiin vai ei... Martti siis kävi fyssarilla, ensi viikolla hierotaan ja kesäkuussa vielä fyssari tarkistaa ja sitten varmaan tiedetään että onko se pinne selästä lauennut vai jääkö Martti pysyvästi eläkkeelle.